El Campionat Júnior de Tennis del Monterols arriba a la recta final

17 de Febrer de 2017, per Redacció

  • Un jugador durant un partit del campionat

    Cedida

Durant tota aquesta setmana s'ha disputat al CT Reus Monterols el Campionat de Catalunya Júnior de tennis. Amb un quadre 64 jugadors en categoria masculina i femenina, el torneig arribar a la fase final.

Aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, es disputaran les semifinals del quadre individual masculí i femení i la final de dobles. A hores d'ara, els jugadors A. Soriano, P. Botifllo, A. Muñíz, i les jugadores E. López, L. López i N. Bray ja estan classificat per les semifinals.

Diumenge, a les 11 del matí, a les pistes 6 i 7 del club, es jugaran les finals masculina i femenina de forma simultània.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.