El CF Reddis torna a guanyar

30 de Novembre de 2014, per Redacció
  • Jugadors del CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

El CF Reddis ha retornat al camí de la victòria, després de quatre derrotes consecutives. L'equip reusenc ha guanyat per 5 gols a 0 al Lleida Terra Ferma. Feia més de 50 anys que el filial lleidatà no jugava contra els reusencs, i en els pocs precedents les golejades per una part o un altra han estat bastant freqüents.

La golejada dels blanc-i-blaus ha arribat gràcies a una molt bona primera part en què els homes de Jordi Bofarull han fet els cinc gols del partit. De fet, els han materialitzat en la primera mitja hora de joc.

Als cinc minuts, Víctor Garrido feia el primer gol de la tarda. Al 12 ha arribat el segon gol, fet per Roura (Kako). Tres minuts després, de nou Víctor Garrido, tornava a marcar i sentenciava pràcticament el partit en fer el 3 a 0 al  minut 16. Tot i l'ampli resultat, el Reddis ha continuat amb el seu festival de gols.

Al minut 23, Màxim feia el 4 a 0, i tancava la golejada local Kako amb el cinquè i definitiu gol de la tarda. En la represa el CF Reddis s'ha dedicat a gestionar el clar avantatge.