El CF Reus B aconsegueix els 3 punts contra el Gavà

18 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Els jugadors del CF Reus B celebren un dels gols

CF Reus

El CF Reus B Cambrils continua confirmant el bon inici de curs en el seu debut a Tercera Divisió. Aquest diumenge, el filial roig-i-negre ha aconseguit la tercera victòria de la temporada per 3 gols a 1 amb el CF Gavà. Els nois de Lluís Albesa han dominat el partit, sense patir massa per endur-se el triomf. Ja a la primera meitat, els del Baix Camp han encarrilat el duel amb dues dianes de Jordi Oribe, completament recuperat de la lesió que li ha impedit competir des de la pretemporada fins ara. Al minut 12, posava la primera pedra i, al 32, ha ampliat l'avantatge amb el 2 a 0 amb què s'arribaria al descans.

A la segona part, el domini del Reus B Cambrils no s'ha aturat. El conjunt de Lluís Albesa seguia sense patir excessivament per controlar i administrar l'avantatge de dos gols. En el tram final, al minut 83, Ernest Forgas sentenciava el partit, marcant el 3 a 0. Aquest, però, no ha estat l'últim gol de l'enfrontament, ja que el Gavà ha acabat marcant el definitiu 3 a 1 al minut 85 amb una diana de Buzzo.

Aquesta victòria permet al filial roig-i-negre situar-se en la setena posició amb 11 punts, després d'haver-se disputat 6 jornades. El Reus B Cambrils manté un balanç positiu d'aquest inici de curs, amb tres triomfs, dos empats i una sola derrota.