El CF Reus B comença l'any amb una derrota a casa

Els cambrilencs perden contra el Santfeliuenc i trenquen una gran ratxa de resultats

05 de Gener de 2019, per Redacció
  • El roig-i-negre Iker Goujón controla l'esfèrica davant la presència de dos rivals

CF Reus B

El CF Reus B Cambrils ha caigut derrotat (1-2) davant el Santfeliuenc FC en el primer partit de l'any 2019. L'equip d'Albert Company ha realitzat un bon partit però els roig-i-negres han vist tallada la gran dinàmica de resultats a causa de l'efectivitat rival. El filial reusenc acumulava ni més ni menys que 13 jornades seguides sense perdre. El duel ha començat de la millor manera possible pels interessos roig-i-negres.

Al minut 2 de partit, Gori López ha aprofitat una centrada en ras des de la banda esquerra de Lucas Ribeiro per perforar la porteria visitant (1-0). Poc després, el mateix jugador ha estat a punt d'ampliar distàncies quan ha enviat fora una pilota morta des de dins de l'àrea petita. El CF Reus B Cambrils ha realitzat un gran inici de partit. Iker Goujón també ha estat a punt de marcar amb una rosca que ha sortit fregant el pal dreta de la porteria rival.

Al miunt 24', el Santfeliuenc FC ha gaudit d'un penal a favor però Dani Parra, que debutava en partit oficial amb el filial, ha aturat la pena màxima. El porter del Juvenil A s'ha estirat a la perfecció per atrapar la pilota. A mesura que han avançat els minuts, el conjunt rival s'ha acostat amb més perill a l'àrea roig-i-negra i finalment han arribat els gols. Sani Bello Mahama, al minut 38', i Jonatán Collado, al 41', han capgirat el marcador poc abans del descans.

A la represa, els nois d'Albert Company han continuat gaudint de la possessió de la pilota, mantenint la calma en el joc. A l'hora de joc, Adrià Arjona ha xutat una falta directa i l'esfèric ha sortit ben a prop del pal. Tot i estar bolcat a l'atac, el filial no ha aconseguit crear suficient perill. Xavi Fabra i Imad El Kabbou han sortit per Dome i Lucas Ribeiro. El canvi ofensiu ha permès volcar l'equip a l'atac i tot i intentar-ho fins al final l'equip no ha aconseguit l'empat a 2-2.

Amb aquesta derrota, el CF Reus B Cambrils trenca una excel·lent ratxa de resultats de 13 partits sense perdre. L'equip d'Albert Company se situa a la vuitena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 34 punts, a 5 de les posicions de play off d'ascens. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 13 de gener a dos quarts d'1 del migdia al camp del FC Vilafranca.