El CF Reus B doblega el Cerdanyola i es manté invicte a Tercera

10 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El filial roig-i-negre ha sumat el seu segon triomf consecutiu a la Lliga

CF Reus Deportiu

El CF Reus B Cambrils està començant amb molt bon peu el seu debut a Tercera Divisió. Aquest dissabte a la tarda, el filial roig-i-negre ha sumat el segon triomf seguit a la categoria i es manté invicte després de quatre jornades disputades. El conjunt entrenat per Lluís Albesa ha superat amb claredat el Cerdanyola FC (3-0) amb tres grans gols de Marcel Meseguer, Xavi Jaime i Iker Goujón, jugador del Juvenil que ha disputat els seus primers minuts oficials amb la samarreta del filial.

El Reus B ha anat per feina i ben aviat s'ha posat per davant en el marcador. Després de diversos intents d'Ernest Forgas, el bon joc que s'ha desplegat en el primer quart d'hora de joc ha permès veure l'1-0 al minut 7, obra d'un Marcel que ha aprofitat una gran assistència per batre el porter rival en l'u contra u. Amb el pas dels minuts, el Cerdanyola s'ha començat a sentir més còmode sobre el terreny de joc, tot i que sense generar massa perill a la porteria de Sillero.

El filial, que ha seguit gaudint d'ocasions, ha frenat perfectament la millora progressiva que estaven experimentant els visitants. Aquesta vegada ha estat Xavi Jaime qui s'ha inventat un xut creuat des de fora de l'àrea que ha tocat el pal i, amb l'ajuda del porter, ha acabat a dins de la porteria. Amb aquest 2-0 i el partit controlat, s'ha arribat al descans.

Calia rematar la feina a la segona meitat, però el Cerdanyola ha sortit al terreny de joc disposat a donar-ho tot per, almenys, empatar. Ho han provat en els instants inicials, però s'han topat amb una bona defensa i un gran Sillero, que han mantigut la porteria cambrilenca a zero. A mesura que passaven els minuts, els vallesans han vist com es començaven a esvair les opcions de rascar quelcom de profit del Baix Camp. El partit s'ha anat endurint i s'ha vist algunes entrades fortes per part del bàndol visitant, que finalment han acabat amb l'expulsió per doble amonestació de Pau López.

Ja amb superioritat sobre la gespa, el CF Reus B Cambrils ha sabut administrar els dos gols d'avantatge sense patir. És més, en el tram final ha tingut temps per a sentenciar l'enfrontament. En el temps de descompte, Ernest Forgas ha creat una jugada personal, deixant la pilota morta a l'interior de l'àrea perquè el debutant Iker Goujón, jugador del Juvenil A, perforés la porteria rival amb un potent xut creuat.

Sense temps per a més, el filial roig-i-negre ha sumat un nou triomf que li permet situar-se provisionalment a la 4a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 8 punts de 12 possibles. Sense massa temps per assaborir la victòria, els de Lluís Albesa tornaran a competir dimecres en una nova jornada de lliga, que els enfrontarà al Terrassa a domicili.