El filial roig-i-negre perd per 0 a 2 al Nou Municipal de Cambrils

05 de Febrer de 2018, per
  • Els jugadors del Terrassa celebren un dels gols del partit

CF Reus

El CF Reus B Cambrils no ha pogut puntuar en la visita del Terrassa FC al Nou Municipal. Un gol en els primers compassos d’enfrontament ha hipotecat el filial roig-i-negre, que ja no ha pogut ficar-se al partit i remuntar.

Al minut 4, Jonathan Ferreira obria la llauna amb un xut que ha superat el porter roig-i-negre Kilian. Tot i veure’s per darrere al marcador, els del Baix Camp han remat per intentar imposar el seu joc. La igualtat, però, s’ha mantingut i el Terrassa ha aprofitat per encarrilar la victòria en el tram final de la primera part. Carreón ha aprofitat un desajust defensiu local per fer pujar el 2-0 a l’electrònic al minut 35.

A la segona meitat, el CF Reus B Cambrils ha buscat el gol que el posés dins del partit. El filial ha gaudit de diverses ocasions, però el Terrassa s’ha mantingut ferm i ha aconseguit mantenir l’avantatge sense excessius problemes.

Malgrat la derrota, el CF Reus B Cambrils es manté a la mitja part alta de la classificació de Tercera Divisió, situant-se en la 9a posició amb 36 punts. Dissabte que ve, l’equip entrenat per Albert Company visitarà el camp del cuer, el Gavà.