El filial ha guanyat per 1 a 2 gols al Sanfeliuenc FC

30 de Març de 2018, per Redacció
  • Els jugadors del CF Reus B celebren un dels gols

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha guanyat pel resultat d’1 gol a 2, al camp del Santfeliuenc FC i aconsegueix així trencar una trajectòria negativa de cinc jornades sense conèixer el triomf. El conjunt d’Albert Company ha fet un partit molt seriós tot i que en els minuts finals ha patit més del compte. El davanter roig-i-negre Ernest Forgas ha estat l’autor dels dos gols.

El filial del CF Reus ha sortit molt ben plantat sobre la gespa de l’Estadi Municipal Les Grases. L’equip roig-i-negre ha portat la iniciativa del partit en tot moment, dominant la possessió de la pilota. Per la seva banda, el Santfeliuenc FC s’ha vist superat per les múltiples arribades reusenques i no ha generat pràcticament perill. El CF Reus B Cambrils s’ha avançat al minut 34. Gonzalo Pereira ha centrat des de la banda dreta i Ernest Forgas ha rematat des de l’interior de l’àrea per posar el 0-1 a l’electrònic.

En la segona part, l’equip roig-i-negre ha continuat portant el pes del partit. Al minut 55 Ernest Forgas ha aprofitat un embolic de la defensa rival per eixamplar el marcador anotant el 0-2. El gol ha donat confiança al filial del CF Reus i ha tingut oportunitats per tancar el partit. Malgrat això, el conjunt d’Albert Company no ha aprofitat les ocasions i ha acabat patint més del compte. Al minut 74, el local Zárate ha batut Chechu Grana, retallant distàncies en l’electrònic.

En els minuts finals, el Santfeliuenc FC ha buscat desesperadament el gol de l’empat. Els locals podrien haver empatat el partit a l’últim minut de l’enfrontament però Chechu Grana ha posat una mà providencial per acabar donant la victòria al CF Reus B Cambrils. Amb aquest triomf, els roig-i-negres se situen, provisionalment, a la dotzena posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 44 punts, 17 per sobre de les posicions de descens. El proper partit del conjunt d’Albert Company tindrà lloc el dissabte 7 d’abril a les 5 de la tarda, al Nou Camp Municipal de Cambrils davant la Pobla de Mafumet.