El CF Reus B, golejat a Sant Andreu

04 de Desembre de 2017, per Redacció
  • L'entrenador del CF Reus B, Lluís Albesa, en una imatge d'arxiu

CF Reus

Partit per oblidar del CF Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre no ha tingut opcions al camp de la UE Sant Andreu, que ha sabut aprofitar les errades visitants per guanyar amb claredat (6-0).

Dues desconnexions a la zona defensiva han permès als andreuencs col·locar un 2 a 0 al marcador al minut 13, tan sols aprofitant els regals dels homes de Lluís Albesa. Elhadji i Josu han estat els golejadors. Tot i la tímida reacció dels del Baix Camp, que només han pogut crear perill amb un xut llunyà d'Arjona, el 2 a 0 ha persistit fins al descans.

Els despropòsits, però, han continuat a la segona meitat. Al minut 51, Miravent desviava una centrada local amb la mala sort que la pilota ha acabat al fons de la pròpia porteria. Només 3 minuts més tard, Alfred s'ha inventat un golàs després d'una gran jugada personal. El cinquè gol dels quadribarrats, obra de Josu amb una rematada de cap, arribaria cinc minuts després.

Faltava més de mitja hora pel final i el marcador ja reflectia un 5 a 0. Ja sense opcions de treure quelcom de profit de la visita a Barcelona, el CF Reus B Cambrils ha encaixat el definitiu gol al minut 74 mitjançant Alberto, de nou, amb una rematada de cap.

El partit ha quedat sentenciat i el CF Reus B Cambrils ha acabat patint la sisena derrota de la temporada. Tot i això, el filial continua a la zona tranquil·la de la classificació de Tercera Divisió, situant-se a la desena posició amb 26 punts. L'equip entrenat per Lluís Albesa ja pensa en el pròxim partit, que es disputarà diumenge vinent al Nou Municipal de Cambrils contra l'Atlètic Horta. Serà el darrer enfrontament de la primera volta del campionat de lliga.