El CF Reus B suma la primera derrota a Terrassa

14 de Setembre de 2017, per Redacció
  • El CF Reus no ha tret quelcom positiu de Terrassa

CF Reus

El CF Reus B Cambrils no ha pogut aconseguir el triomf en la seva visita al camp del Terrassa FC, aquest dimecres a la nit, i ha acabat derrotat per 3 gols a 1. El duel entre el conjunt egarenc i el filial roig-i-negre ha tingut un inici elèctric amb diverses ocasions a banda i banda. Al minut 6, Sergi Valls ha avançat els locals i, immediatament després, el Reus B ha tornat a establir la igualada en una centrada de Padilla que ha rebotat en el local Yayá. Al minut 23, Dani Sánchez tornava a posar els vallesans per davant.

L'equip entrenat per Lluís Albesa ha intentat empatar de nou l'enfrontament a l'inici de la segona meitat. Al minut 60, però, s'ha trobat amb el tercer gol dels egarencs, obra de Daisuke. Amb el 3 a 1, el filial del CF Reus ha vist com es complicaven les coses i ja no hi ha hagut opció per a la remuntada. D'aquesta manera, havent-se disputat cinc jornades, el CF Reus B Cambrils pateix la primera derrota de la temporada a Tercera Divisió. Sense temps per a descansar massa, els del Baix Camp tornaran a competir diumenge vinent a casa contra el Gavà, a les 5 de la tarda.