Els roig-i-negres perden per 1 a 0 davant el Cornellà

25 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Imatge del partit entre Cornellà i Reus

UE Cornellà

El CF Reus no ha pogut superar al Cornellà (1-0) i ha caigut eliminat de la Copa Catalunya. En un partit on Garai ha introduït una gran quantitat de jugadors del filial i d'altres amb menys protagonisme, els reusencs han vist com un gol dels locals al quart d'hora de joc els impedia seguir endavant en el campionat.

El Cornellà va començar llançat i, al minut 9, Iñiguez va treure la pilota quan el gol ja es cantava. Poc després, Fran Carbia va rematar fora un centre de Carbonell. El partit era vistós per a l'espectador i, encara que el Reus intentava tenir la possessió, els locals feien mal a la contra. Al minut 15, Enric ha marcat l'1 a 0. El jugador ha guanyat l'esquena a la defensa i ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa.

Malgrat el gol el Reus ho ha intentat. Ametllé, jugador del filial i dels més destacats, ha tingut 2 oportunitats als minuts 17 i 20, però no ha estat encertat. Els roig-i-negres ho han seguit intentant però s'han trobat amb la gran actuació del porter local Craviotto.

La dinàmica va ser la mateixa en el segon temps, amb un Reus bolcat a la recerca de l'empat. Al minut 65, el local Edgar ha estat a punt d'introduir-se la pilota a la seva porteria, però finalment l'empat no s'ha formalitzat. El Cornellà ha pogut sentenciar al 84, però Sillero ha enviat a córner el servei de Fito. En els minuts finals el Reus ho ha seguit intentant, encara que sense encert. Al minut 88 Oribe va veure com li desviaven la seva rematada i, amb aquesta oportunitat, els roig-i-negres han dit adéu a la Copa Catalunya 2017. Els de López Garai han de pensar ara en el pròxim encontre de Lliga, diumenge a les 8 del vespre davant el Valladolid.