El conjunt reusenc s'imposa per 3 gols a 1 a l'Espanyol B

30 d'Agost de 2015, per Josep Gallofré
  • Edgar Hernández celebra el gol amb els aficionats del CF Reus

CF Reus

Tot i el resultat no ha estat un partit gens fàcil. El CF Reus s'ha topat amb la figura del porter de l'Espanyol B, Andrés, que ha impedit en diverses ocasions el gol roig-i-negre. Un encontre marcat per diversos canvis en l'onze inicial de Natxo González, qui ha donat entrada a Jaume Delgado i David Haro, el millor jugador durant el temps que ha estat al terreny de joc.

Semblava que les coses es posaven de cara quan, al minut 15, Miguel Marín ha provocat un penal, però Andrés ha encertat la trajectòria del xut d'Óscar Rico i l'ha refusat. La primera part ha estat dominada de cap a peus pel CF Reus, que ha tingut diverses oportunitats durant els primers 30 minuts. Cal destacar un xut d'Albert Benito des de la frontal i una rematada de Rico, ambdues jugades desviades pel porter visitant.

Les oportunitats més clares del primer temps les ha tingut David Haro. Primer, al minut 42, amb una gran jugada individual que ha finalitzat amb un xut des de la frontal de l'àrea refusat per Andrés. Al temps afegit, el futbolista roig-i-negre s'ha tornat a topar amb el porter de l'Espanyol B.

La represa ha començat amb la mateixa dinàmica. Amb un Reus incisiu buscant la porteria contrària, i un Espanyol B que es limitava a defensar. Tot i això, els blanc-i-blaus han avançat les línies i Lucas Porcar ha tingut l'ocasió més clara del seu equip fins al moment, però el seu xut ha sortit fora. Dos minuts després, ha tingut lloc una gran jugada del reusenc Fran Carbia, però el seu xut ha estat refusat en dues ocasions pel porter.

Al 62 ha arribat una gerra d'aigua freda per al CF Reus. Dalmau ha aprofitat una sortida en fals d'Edgar Badia per enviar la pilota al fons de la xarxa i fer el 0 a 1. Tot i això, poc ha durat l'alegria espanyolista, ja que quatre minuts després Edgar Hernández ha igualat el marcador amb una jugada de murri a l'interior de l'àrea. Hernández ha estat un autèntic revulsiu aquest diumenge a la tarda, ja que al minut 68 ha fet el segon del Reus i del seu compte particular. El davanter roig-i-negre ha aprofitat el refús d'una rematada de cap seva per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El CF Reus ha seguit dominant, i ha creat bones combinacions de pilota sobre la gespa del municipal. Al miut 74, David Haro ha fet el 3 a 1. El petit davanter roig-i-negre ha rematat de cap una excel·lent centrada d'Albert Benito des de la dreta. Quatre minuts després, Haro ha estat expulsat per doble amonestació. Tot i jugar amb deu homes, amb el resultat a favor, l'equip de Natxo González s'ha limitat a defensar el resultat i a treballar amb atenció l'apartat defensiu. Finalment, el Reus ha aconseguit els primers tres punts de la temporada en el seu debut a l'Estadi.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Albert Benito, Olmo, Moyano, Miguel Marín, Jaume Delgado, Ramon Folch, Fran Carbia (Colorado, 87'), David Haro, Óscar Rico (Ricardo, 58'), Edgar Hernández (Fernando, 81').

RCD Espanyol B: Andrés, Marc Navarro (Robert, 72'), Lluís López, Aaron, Galas, Iago, Ripoll, Cavallé, Dalmau (Rufo, 75'), Borja, Lucas Porcar (Serrano, 62').

Gols: 0-1 Dalmau (63'); 1-1 Edgar Hernández (66'); 2-1 Edgar Hernández (68'); 3-1 David Haro (74').

Àrbitre: Julio Leo Ollo. Ha mostrat targeta groga als locals Olmo i Ricardo Vaz, i ha expulsat amb doble amonestació a David Haro. Per part de l'Espanyol B ha estat amonestat Navarro.

Incidències: Prop de 1.000 espectadors a l'Estadi Municipal.