El CF Reus Deportiu B-Cambrils queda eliminat de la Copa Catalunya Amateur

22 d'Agost de 2016, per Revista Cambrils
  • El Reus Deportiu B-Cambrils (amb samarreta groga) va perdre davant el Sant Cugat

FCF

El CF Reus Deportiu B-Cambrils no ha superat la semifinal de la Copa Catalunya Amateur i, aquest diumenge, va caure derrotat al camp del Sant Cugat, pel resultat de 2 a 1. El Sant Cugat es va avançar en el marcador al minut 5 de partit, però el Reus Deportiu B-Cambrils no va tardar en reaccionar i va aconseguir empatar pocs minuts més tard. El gol de l'empat va ser obra de Xavier Fabra, al minut 15 de partit. El 2-1 va arribar a la mitja hora de partit i a la segona part el marcador ja no es va moure. El Sant Cugat va mostrar molt perill a pilota aturada. De fet, els dos gols que va aconseguir van ser fruit de jugades de córners.

L'altra semifinal la van disputar el Palafrugell i el San Cristóbal i es va saldar amb el resultat de 0 a 2 a favor del Sant Cristóbal. Així doncs, la final de la Copa Catalunya Amateur la disputaran el Sant Cugat i el San Cristóbal aquest proper diumenge 28 d'agost a Mollet del Vallès.

Empat a 0 davant la Riera

Aquest passat dissabte, un dia abans de disputar la semifinal de la Copa Catalunya, el Reus Deportiu B-Cambrils jugava un partit de pretemporada contra La Riera, que ja tenia programat des de feia setmanes. El partit va acabar amb el resultat d'empat a 0. Va ser un partit de proves i en el que diferents jugadors no ocupaven el seu lloc habitual de joc. L'equip local va disposar de fins a onze ocasions de gol i no en va aconseguir transformar cap mentre que La Riera només va fer un sol xut a porta durant tot el partit. El Reus Deportiu B-Cambrils farà els descarts, aquesta setmana, per tal de deixar una plantilla amb 23 jugadors