El CF Reus fomentarà els valors de l'esport entre els alumnes de l'Aula Centre de Formació

15 de Març de 2017, per Redacció

  • El gerent del CF Reus, Ferran Pujol, i les directores de l'Aula Centre de Formació, Bego Espasa i Rosa Abelló

    CF Reus Deportiu

El CF Reus i el centre de formació Aula han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el club es compromet a complementar l'oferta formativa del centre en àmbits com la gestió esportiva i la promoció dels hàbits saludables dels seus alumnes. A més, sota la marca Reus Futbol, el club exportarà els models d'entrenament i la filosofia de joc als col·legis de Reus, Castellvell, la Selva del Camp, Vila-seca i Almoster, on Aula imparteix activitats extraescolars de Futbol 7.

D'aquesta forma, el centre de formació difondrà a les escoles els valors emmarcats dins del Programa de Millora Ambiental del Jugador, que el CF Reus desenvolupa des de fa 2 temporades en el seu futbol base, amb l'objectiu de formar l'entorn dels futbolistes mitjançant reunions i xerrades.

La signatura de l'acord amb comptar amb la presència del gerent del CF Reus, Ferran Pujol, i les directores de l'Aula Centre de Formació, Bego Espasa i Rosa Abelló.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.