El lateral esquerre Borja Herrera, propietat de la UD Las Palmas, podria arribar cedit

25 de Juliol de 2018, per Redacció
  • Moore ha estat un dels golejadors del vespre

CF Reus

El CF Reus ja sap què és vèncer a l'actual pretemporada. Després del debut del passat dissabte que es va saldar amb un empat sense gols contra l'Espanyol B, els de Bartolo han golejat el Peralada de Segona B a domicili (0-4) en el segon test abans de l'inici de la Lliga previst a l'agost. Lekic, amb un fort xut des de la frontal; Juan Domínguez, ja a la represa; i l'americà Shaq Moore i el jove extrem Alfred Planas, a les acaballes del matx, han estat els autors de les dianes roig-i-negres. El 'míster' ha donat minuts a diversos homes, entre els quals alguns del Cambrils. Cuenca, però, no ha jugat

A la recerca de més reforços

El CF Reus ha iniciat el partit d'aquest dimecres al vespre amb un equip titular format per Edgar Badia, Bastos, Catena, Mikel Villanueva, Guerrero, Guzzo, Vítor Silva, Gus Ledes, Fran Carbia, Iker Goujón, i Lekic. El serbi, precisament, ha estat l'encarregat d'obrir la llauna al minut 44 amb un xut des de fora de l'àrea. Amb el mínim avantatge a l'electrònic s'ha arribat al temps.

Posteriorment, el tècnic dels reusencs ha capgirat el seu esquema i ha donat l'alternativa a Freixanet, Olmo, Linares, Moore, Carbonell, Juan Domínguez, Pol, Oribe, Tito, Alfred Planas i Martí Vilà. El 0-2 l'ha fet el gallec Domínguez al minut 55. Ja amb una renda més àmplia, el CF Reus s'ha fet amo i senyor del matx.  A la recta final de l'encontre, primer Moore (al minut 79) i, després, Alfred Planas (10 més tard) han fet el tercer i quart gol del vespre, respectivament.

A banda, i pel que fa al 'mercato', diversos mitjans especialitzats recullen la possible arribada en forma de cessió del lateral esquerre Borja Herrera, propietat de la UD Las Palmas que la passada campanya va rendir a bon nivell al Real Valladolid