Divendres, 19 d'Abril de 2024

El CF Reus guanya a l'Arandina i es classifica per a la tercera ronda de la Copa del Rei

09 de Setembre de 2015, per Redacció
  • El CF Reus jugarà la tercera ronda de la Copa

Alberto Calvo/ Diario de la Ribera

El CF Reus ha aconseguit la classificació per a la tercera ronda de la Copa del Rei després de vèncer a l'Arandina per 2 gols a 4. Tot i el resultat, no ha estat un encontre fàcil. Al minut 14, els de la Ribera del Duero s'han avançat en el marcador, quan Pau Franch ha aprofitat una errada en la passada de Rafa García i ha superat Edgar Badia.

Tot i el gol en contra, el CF Reus no s'ha encongit. Dos minuts després del gol local, Colorado ha intentat sorprendre el porter Àlex amb una falta des de la frontal de l'àrea. Al minut 24 Ricardo Vaz ha igualat l'eliminatòria, després de rematar una pilota morta dins de l'àrea. El partit ha estat molt disputat i ambdós conjunts han disposat d'oportunitats per marcar abans de la mitja part, però s'ha arribat amb l'empat a 1 gol al final dels 45 minuts.

Només iniciar-se el segon temps, al minut 49, Ramon Folch ha marcat l'1 a 2. El migcampista reusenc ha xutat des de la frontal de l'àrea i ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa. El CF Reus ha controlat el segon temps, i Fernando ha enviat la pilota al travesser al 62. Tres minuts més tard, David Haro ha materialitzat l'1 a 3.

Al final de l'encontre, el col·legiat ha expulsat al local Ruba per una agressió sobre Ángel Martínez. Aquest fet, encara ha complicat més les possibilitats de l'Arandina, tot i que els locals han retallat distàncies amb un gol d'Adeba. Els roig-i-negres han aprofitat aquest fet per fer el quart i definitiu gol al minut 93, obra de Fernando. Així, el davanter s'estrenava com a golejador amb el Reus.

El sorteig de la tercera ronda de la Copa del Rei serà el 18 de setembre, encara sense clubs de Primera Divisió. L'eliminatòria, el 14 d'octubre, es disputarà a partit únic.

Arandina CF: Alex, Borja Plaza, Mauri, Pajarero, Arturo, Gonzalo, Adri (Rodriguez, 70′), Zazu (Adeba, 59′), Pau Franch, Ochoa i Javilillo (Ruba, 59′)

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Cassamá (Olmo, 60′), Moyano, Angel, Alberto, Ricardo (Rico, 75′), Folch, Rafa Garcia (Jaume, 87′), Haro, Colorado i Fernando

Gols: 1-0  Pau Franch (14'); 1-1  Ricardo (24′), 1-2  Folch (50′), 1-3  Haro (65′),  2-3  Adeba (89′), 2-4  Fernando (94')

Àrbitre: José Antonio López Toca. Ha mostrat targeta groga a Gonzalo, Adrian, Arturo i Borja pels locals i Benito i Cassamá pels visitants,  i argeta vermella a Ruba, de l'Arandina.