Els roig-i-negres cauen als penals contra l'UCAM Múrcia

08 de Juny de 2016, per Redacció
  • Els reusencs han perdut als penals

CF Reus

El CF Reus no ha pogut aconseguir el títol de campió de Segona Divisió B. Els roig-i-negres han caigut a la tanda de penals després d'empatar a 0 gols a La Condomina, un resultat idèntic al de l'Estadi Municipal. El resultat s'ha decidit a la tanda de penals. Biel, porter murcià, ha aturat el quart penal llançat per l'equip roig-i-negre, mentre que l'UCAM ha transformat els cinc.

Natxo González ha tret un onze inicial que hauria pogut competir en un partit de la Lliga. El tècnic basc ha donat entrada a Ángel, Fran Carbia, Edgar Hernández i Garai com a novetats. González ja va explicar en roda de premsa que donaria minuts a tots els futbolistes. El partit s'ha iniciat amb un xut creuat del local Josan, que ha sortit desviat a la dreta d'Edgar Badia. La primera aproximació del CF Reus no ha arribat fins al 23, quan Biel Ribas, porter de l'UCAM, ha atrapat l'esfèrica quan Edgar Hernández ja estava llest per rematar. L'encontre ha estat més vistós que l'anada pel que fa a oportunitats, tot i que mancat d'intensitat en diversos trams, tal com va passar a l'Estadi. A la mitja hora de joc, Nono ha engaltat un xut des de la frontal de l'àrea que ha sortit llepant el travesser.

A l'inici de la represa, l'UCAM Murcia s'ha quedat amb 10 homes. Al minut 54 César Remón ha rebut la segona targeta groga i ha hagut d'abandonar el terreny de joc. Una situació que no ha aprofitat el CF Reus. Els roigs-i-negres han premut una mica l'accelerador i Ramon Folch ha estat a punt de fer el 0 a 1. Al minut  64, el mateix Folch ha gaudit d'una nova ocasió, amb una espectacular rematada de cap des del punt de penal que ha aturat Ribas. Quatre minuts després, Colorado ha entrat per Rafa García, i al minut74 Natxo González ha substituït Fran Carbia per David Haro.

El darrer tram de partit ha tornat a la dinàmica d'un ritme baix i poca intensitat. Fins al punt que cap dels dos conjunts han disposat d'oportunitats. Amb el resultat de La Condomina, i la igualada de l'Estadi Municipal s'ha disputat la pròrroga. Durant la primera part del temps afegit poc a destacar, molta prudència per part d'ambdós conjunts, potser pensant en els penals. En la segona part, Edgar ha rematat des de dins de l'àrea, però el seu xut l'ha desviat la defensa local. Al minut 110, Colorado ha estat a punt d'avançar els roigs-i-negres, però el seu xut s'ha estavellat al travesser.

Encara hi ha hagut temps per la polèmica. Al minut 118, el jugador de l'UCAM Nono II ha estat expulsat amb vermella directa per una dura falta sobre el roig-i-negre Moyano. Amb l'empat a 0 s'ha arribat al final de la pròrroga, i el títol s'ha decidit als penals. L'UCAM ha estat l'encarregat d'iniciar la tanda i ha transformat els cinc penals, mentre que el Reus ha fallat el quart, donant el títol de campió de Segona Divisió B als murcians.

Fitxa tècnica:

UCAM Murcia: Biel Ribas, Tekio, Pol Bueso, Marcelo, Robles, César Remón, Josan (Isi Ros 63'), Julio de Dios (Nono II 74'), Iván Aguilar, Manolo (Pallarés 85') i Nono I.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Cassamá, Dinis (Marín 57'), Moyano, Ángel, Garai, Rafa (Colorado 67'), Ramon, Fran (David Haro 74'), Vítor i Edgar Hernández.

Tanda de penals: 1-0, Pallarés / 1-1, Colorado; 2-1, Robles  /  2-2, Vitor; 3-2, Bueso  /  3-3, Marín; 4-3, Isi Ros; 5-3, Iván Aguilar

Àrbitre: Caucelo Sace. Va mostrar targeta groga als locals Julio de Dios i Nono I, i va expulsar César Remon i Nono II. Per part del CF Reus van ser amonestats Ramon Folch i Vitor.