El CF Reus no rebia un gol a casa des del 13 de gener

Els roig-i-negres només han rebut 11 gols en 19 partits a l'Estadi Municipal

02 de Maig de 2018, per Josep Gallofré
  • Fran Carbia, durant el partit amb el Real Zaragoza

CF Reus

El gol del jugador del Real Zaragoza, Gaizka Toquero, el passat divendres a l'Estadi Municipal  trencava una dinàmica de sis partits del CF Reus sense encaixar un gol a casa. Els roig-i-negren mantenien la porteria a zero des del passat 13 de gener i només n'han rebut dos durant la segona volta. D'aquesta forma, el conjunt de López Garai ha convertit el Municipal en un fortí aquest curs i només han rebut 11 gols en 19 partits.

Tot i això, el gol és quelcom car de veure a l'Estadi Municipal, ja que els homes d'Aritz López Garai només n'han anotat 18. Malgrat aquesta situació, el Reus ha fet del seu camp un escenari perfecte per sumar punts amb l'objectiu de la salvació. A casa, sumen 7 triomfs, 10 empats i només 2 derrotes. Uns números que fan un balanç com a locals de 30 punts.

Abans del Real Zaragoza, el Lugo va ser l'últim en marcar el Reus a casa el 13 de gener. Cristian Herrera va aconseguir perforar la porteria d'Edgar Badia al minut 14, en un partit on els roig-i-negres van caure per la mínima. Després, els reusencs van empatar a zero contra l'Oviedo, van guanyar per 3 a 0 al Llorca i 2 a 0 al Sevilla Atlético, mentre que no hi va haver gols davant del Huesca. Dues jornades després vencien a l'Almería per 1 a 0 i al Cádiz amb el mateix resultats. En aquest últim encontre davant dels aragonesos, es va truncar la bona dinàmica amb un empat a 1.

Fins aquest divendres passat, el porter roig-i-negre Edgar Badia sumava 616 minuts sense rebre un gol a l'Estadi Municipal. Aquest registre millora el de Jan Oblak, de l'Atlético de Madrid, que en porta 557.