El CF Reus B s'acomiada de l'afició amb una derrota a casa

El filial roig-i-negre perd contra la UE Sant Andreu en l'últim matx de la campanya com a local

06 de Maig de 2018, per Redacció
  • Una acció del partit d'aquest diumenge contra el conjunt andreuenc

CF Reus B

El CF Reus B Cambrils ha perdut 0-2 a casa contra la Unió Esportiva Sant Andreu. El conjunt roig-i-negre ha mantingut un duel molt igualat davant l'equip barceloní i la balança no s'ha decantat fins al tram final de l'encontre. Aquest ha estat el darrer partit de la temporada a casa. Els homes d'Albert Company se situen ara a la 14a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 46 punts i ja estan matemàticament salvats.

El filial de CF Reus ha sortit molt ben plantat sobre la gespa del Nou Camp Municipal de Cambrils. El conjunt d'Albert Company ha jugat amb criteri i amb una defensa molt ben ordenada. La primera ocasió local ha arribat als 20 minuts de partit, quan Adri Arjona ha rematat una centrada de Guerrero. Poc després, els visitants han respost amb dues rematades que han sortit fora. Els dos equips han protagonitzat un partit equilibrat amb ocasions en les dues àrees però sense el suficient encert per obrir el marcador.

A la represa, Adri Arjona ha gaudit d'una volea molt perillosa que ha fregat el travesser i Marcel al 64' ha estat a punt d'inaugurar l'electrònic amb una rosca. A mesura que han avançat els minuts, la UE Sant Andreu ha agafat el pes del partit i al 71' ha marcat el 0-1 mitjançant Alberto Rodríguez. Els visitants han continuat amb el domini i a dos minuts pel final han transformat el definitiu 0-2 gràcies a un gol d'Alberto García.

Aquest ha estat l'últim partit de la temporada a casa del CF Reus B Cambrils. El filial roig-i-negre tancarà la temporada el proper diumenge 13 de maig a les 12 del migdia al camp de l'Horta. Actualment, els homes d'Albert Company ocupen la 14a posició amb 46 punts.