Divendres, 19 d'Abril de 2024

El CF Reus s'encalla a l'Estadi tot i merèixer alguna cosa més

Els roig-i-negres no troben la tecla per treure un bon resultat a casa i perden per 1 a 2 davant el Granada

07 d'Octubre de 2018, per Xavi Turu
  • El davanter roig-i-negre Linares disputa l'esfèrica amb el porter del Granada

CF Reus

Els jugadors de Xavi Bartolo han sortit a l'Estadi Municipal amb un onze un pèl atípic. El tècnic lleidatà, després de les nombroses baixes, ha hagut de tornar a confiar en els futbolistes més joves del planter. Martí Vilà i Planas eren titulars a l'Estadi amb l'objectiu d'ajudar als de Bartolo a poder treure la primera victòria davant de tota la seva gent. La gesta no era fàcil. El Granada arribava a Reus amb molt bones sensacions i una dinàmica positiva. El segon classificat de la lliga seria una exigent prova pels futbolistes roig-i-negres.

Els reusencs han trepitjat la gespa del Municipal amb la intenció de practicar el seu millor futbol. Paciència dels futbolistes del mig del camp i concentració defensiva, en el retorn del capità Olmo a l'eix de la defensa. Bartolo no ha volgut deixar-se sorprendre pel rival i la pressió alta dels primers minuts ha dificultat la sortida de l'esfèric al conjunt de Diego Martínez. Tots dos conjunts han tingut tímides arribades a les àrees rivals però la possessió de la pilota era pel conjunt català. Alfred Planas ha tornat a demostrar que té un lloc a la primera plantilla roig-i-negra i ha estat un dels jugadors més destacats del primer temps. Té desequilibri, lluita i profunditat.

Baixada d'intensitat del Reus i gol del Granada

Linares tirava d'ofici i veterania. Era tot un lluitador davant de la defensa andalusa. Tot i la pressió alta de la qual ha disposat l'equip visitant, els de Bartolo han sigut capaços de tranquil·litzar el ritme del matx i portar, en certs moments dels primers quaranta-cinc minuts, la iniciativa del joc. El ritme del matx s'ha capgirat com un mitjó després que els reusencs han baixat el pistó. Els visitants han trobat la seva gran ocasió i no l'han deixat escapar. El primer gol del matí ha arribat a l'Estadi. Al minut 28, i després d'un gran xut, Vítctor Díaz ha posat per davant als seus.

Tot i que els de Bartolo ho han intentat fins a la fi del primer temps, els roig-i-negres han perdut la frescor de l'inici i s'ha perdut la confiança en el gol i en el fet de poder fer alguna cosa més. S'han desinflat i ja no s'ha vist aquella comoditat i insistència per arribar a l'àrea de Rui silva. El millor dels primers quaranta cinc minuts, ha estat que els ganxets han encaixat només que un gol en contra.

Sense premi final

El segon temps no podia començar millor pel conjunt de Bartolo. Al minut 48, ha aparegut de nou l'olfacte golejador de Linares per posar la igualada sobre la gespa del Municipal. Amb el gol del davanter reusenc, els futbolistes i els aficionats han tornat a connectar-se a l'encontre i el matx ha tornat a agafar un ritme elèctric. Els ganxets han buscat amb insistència el gol que permetés sumar el primer triomf a l'Estadi.

El Reus tornava a nadar a contracorrent després que al minut 75 aparegués una centrada des de la banda dreta que ha sorprès Edgar Badia i posava l'1 a 2 a l'electrònic. Els roig-i-negres havien de tornar a lluitar amb un gol en contra en un moment de partit o els de Bartolo estaven còmodes sobre la gespa. Sense temps per més, els ganxets no acaben de trobar la tecla per guanyar a casa i no poden emportar-se cap punt del Municipal.

Fitxa tècnica

CF Reus: Edgar Badia; Moore (Bastos, 60’) , Catena, Olmo, Herrera; Gus Ledes, Juan Domínguez, Mario Ortiz, Martí Vilà (Enri, 60’) ; Alfred Planas i Linares.

Granada CF: Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Martínez, Álex Martínez; Fede, Montoro; Vadillo (Fede Vico, 79’), Antonio Puertas (Quini, 86’), Pozo i Adrián Ramos (Rodrigo, 64’).

Goles: 0-1 M. 28 Víctor Díaz / 1-1 M. 48 Linares /1-2 M. 75 Antonio Puertas

Targetes grogues: Pels locals Gus Ledes (45’) i pels visitants Aarón Escandell (50’), Montoro (85’) i Rui Silva (90+1’)

Àrbitre: David Pérez Pallas, del col·legi gallec.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 8 de LaLiga123, disputat a l’Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.475 espectadors.