Divendres, 29 de Març de 2024

El CF Reus suma una jornada més sense perdre

Els roig-i-negres empaten a 1 davant la Cultural Leonesa, en un partit en què els reusencs han merescut alguna cosa més

07 d'Octubre de 2017, per Xavier Turu
  • Querol ha estat un dels homes destacats del CF Reus, en especial al primer temps

CF Reus

Xoc d’estils, avui, a l’Estadi Municipal de Reus. A tots dos equips els agrada la possessió de la pilota i ser protagonistes amb l’esfèric als peus. Sobre el terreny de joc es preveia un matx entretingut, amb un Reus amb ganes d’emportar-se els tres punts i poder allunyar-se una mica més de les places de descens. El triomf del passat cap de setmana en terres andaluses davant del Sevilla Atlético donava ales a un equip que darrerament estava mancat pels empats.

Lekic s’estrena amb gol

El conjunt de López Garai ha sortit amb les línies de pressió força avançades. Lekic, que avui debutava com a titular, estirava l’equip per avançar línies i, d’aquesta manera, complicar la sortida al conjunt lleonès. La banda dreta dels roig-i-negres era la que guanyava més profunditat en les primeres jugades de perill. Al minut 7, Querol ha avisat amb una centrada que finalment ha aturat Palatsí sense problemes.

El Reus mostrava bons moments sobre a la gespa de l’Estadi Municipal i com a conseqüència de les ganes de jugar bé de l’equip de López Garai ha arribat el primer gol de la tarda. Lekic, al minut 18, amb una acció de murri, ha aprofitat un malentès entre el porter i la defensa lleonesa i ha posat l’1 a 0 a l’Estadi Municipal. Al minut 28, continuava el bon joc del Reus i Querol amb un xut molt ajustat al pal, continuava generant perill i ocasions per l’equip que dirigeix López Garai.

Les bones sensacions sobre el terreny de joc han durat fins a l’arribada de l’empat. Al minut 34, la Cultural Leonesa ha posat la igualada al matx, amb un gran xut d’Iza des de fora l’àrea. Edgar Badia, tot i la seva gran estirada, no ha pogut fer res per evitar l’1 a 1. Amb el gol de la Cultural, el partit ha canviat de dinàmica, i els reusencs han perdut una mica la possessió de la pilota i han començat aparèixer els primers erros i passades precipitades. S’ha arribat a la mitja part amb un empat i amb les sensacions que el conjunt roig-i-negre ha merescut alguna cosa més.

Un Reus insistent però que no troba porteria

A la represa, ha baixat el bon ritme de joc que s’ha viscut durant els primers 45 minuts. Els reusencs es mostraven sòlids i ben posicionats en defensa, però un pèl espessos en atac. Els visitants mostraven més sensació de perill i a la vegada sortien bé de la pressió dels homes de López Garai. El CF Reus s’ha desconnectat completament del partit i durant els primers 20 minuts del segons temps no ha tingut aquells bons moments amb la pilota als peus. Les línies estaven massa separades i no hi havia bones combinacions al mig del camp.

El perill arribava amb jugades aïllades. Querol, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea i una falta lateral treta per Álex Menéndez, han estat dues ocasions on els jugadors de Garai haurien pogut tornar-se a posar per davant del marcador. Les jugades individuals han estat el millor aliat pel conjunt roig-i-negre. A 10 minuts per acabar el partit, una gran jugada per la banda dreta de Ricardo Vaz i la seva centrada no ha pogut acabar en gol per ben poc. Miramón ha rematat a boca de gol però el porter Palatsí ha refusat l’esfèric. L’últim quart d'hora del conjunt local ha estat el més destacat del segon temps. Hi anaven, s’ho creien, però els ha faltat encert de cara a porteria.

Fitxa tècnica

CF Reus: Edgar Badia, Álex Menéndez, Olmo, Atienza, Miramón, Tito, Juan Domínguez (Borja Fernández, min.79), Gus Ledes, Querol, Fran Carbia (Ricardo Vaz, min.58) i Lekic (Edgar Hernández, min.65)

Cultural Leonesa: Palatsi, Albizua, Yeray, Julen (Guarrotxena, min.65), Mario Ortiz (A. Martinez, min.89), Rodri (Aridai, min76), Iza, Buendia, Manu, Señé i Ivan González.

Gols: 1-0 Lekic, min.18 / 1-1 Iza, min.34.

Àrbitre: Eduardo Prieto Iglesias (Comitè Territorial Navarrès). Ha amonestat amb targeta groga als locals Gus Ledes –min.23- i als visitans Mario Ortiz –min.40-, Manu –min.48-, Albizua –min74- i Isaac –min.86-.

Estadi Municipal de Reus amb 2.932 aficionats.