El CF Reus tanca la pretemporada amb una derrota davant el València Mestalla

És l'únic partit que ha perdut en aquest període

12 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Els roig-i-negres han disposat d'un gran domini durant el partit

CF Reus

El CF Reus ha perdut aquest diumenge al camp del València CF Mestalla per 1 gol a 0. Aquest ha estat l’únic partit perdut per al conjunt reusenc durant la pretemporada.

La primera aproximació del partit ha anat a càrrec dels roig-i-negres, amb un xut de Yoda que ha acabat a córner. Pràcticament a la següent jugada, al minut 4, el filial valencianista ha marcat l'únic gol del partit, obra d'Álex Blanco després d'una bona jugada personal.

Amb el marcador advers, el CF Reus ha buscat la igualada. Cal destacar una rematada de cap d'Olmo a la sortida d'un córner i un contraatac definit per Lekic. Cap de les dues ocasions, però, han servit per empatar. Abans del descans, Pol Freixanet ha realitzat una bona intervenció en un u contra u. Malgrat els intents reusencs, el resultat al descans ha estat d'1-0 favorable als locals.

A la represa, el domini encara ha estat més roig-i-negre. Cuenca i Yoda han inquietat la porteria valencianista, sense sort. Edgar Badia, això sí, també ha hagut d'intervenir en un u contra u local, i ha resolt la jugada amb una gran aturada. El CF Reus ha seguit buscant l'empat, però una vegada més, no ha pogut convertir les ocasions en gols. Alfred Planas amb un xut de fora de l'àrea i Linares en un u contra u al minut 88 han estat a punt d'igualar l'enfrontament. Finalment, però, la victòria s'ha quedat a la Ciutat Esportiva del València CF.

El cap de setmana vinent comença la LaLiga 123 i el conjunt reusenc haurà de desplaçar-se al camp de la UD Las Palmas.

València CF Mestalla: Rivero, Ferris, Centelles, Román, Jiménez, Miki Muñoz, Blanco, Alba, Escobar, Esquerdo i Sito

CF Reus: Primera part: Pol, Olmo, Carbia, Moore, Cuenca, Carbonell, Yoda, Mario Ortiz, Tito, Lekic i Guerrero

Segona part: Edgar Badia, Bastos, Catena, Gonzalo Pereira, Borja, Mario Ortiz, Gus Ledes, Vítor, Alfred, Pol i Linares

Gols:1-0 Blanco (4')

Àrbitre: Francisco Fernández Vidal