Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El CF Reus confirma la tercera posició a dues jornades per acabar la lliga

Els roig-i-negres brillen amb un 5 a 2 davant l'Alcoià i treuen profit de les ensopegades del Lleida i l'Hèrcules

03 de Maig de 2015, per Josep Gallofré
  • Eufòria roig-i-negra amb el xiulet final

CF Reus Deportiu

• CF Reus Deportiu

• El CF Reus celebra la victòria amb l'afició

Josep Gallofré

El CF Reus ha fet la feina -i de quina manera!- en una matinal brillant de futbol, a l'Estadi Municipal, en què ha firmat una victòria per 5 a 2 davant l'Alcoià. Un triomf que els ha garantit acabar la jornada en la tercera posició i a tan sols dos punts del segon classificat, l'Huracán.

L'efectivitat roig-i-negra de cara a porteria ha estat letal. El partit ha començat de manera immillorable per als interessos del CF Reus Deportiu. Només havien passat tres minuts des del xiulet inicial d'Alonso Prendes quan Colorado ha permès avançar els roig-i-negres en el marcador, aprofitant una falta molt ben servida. Poc ha durat l'alegria a l'Estadi Municipal perquè, en el minut 8, Ferrón ha igualat pels alcoians tot just després que xisco desaprofités una bona ocasió per eixamplar el marcador (1-1).

Els de Natxo González han dut el pes i la iniciativa del partit, també en ocasions. Al minut 14, Xisco ha protagonitzat una gran jugada per la banda dreta, deixant Vitor sol dins l'àrea, però aquest ha enviat la rematada fora. El CF Reus s'ha mogut molt bé a l'atac, entre les línies dels valencians, collant tant els visitants que quasi no han aconseguit superar la línia de mitjos en tot el primer temps. Tanta ha estat la sensació de domini que l'Alcoià únicament ha creat un xut en els primers 45 minuts      en què ha tirat de duresa sobre la gespa davant un àrbitre molt permissiu.

Els del Baix Camp han recollit els fruits de la bona feina, abans d'anar a vestidors, amb un bon gol de falta Rico al minut 39, molt semblant al primer de Colorado.

Enorme capacitat de reacció

En la represa, l’àrbitre ha xiulat penal contra el CF Reus per mans a l’interior de l’àrea de Dinis Almeida. Tot i que en primera instància Edgar l'havia aturat, el col·legiat ha fet repetir el penal i aquest cop sí, Rubio ha marcat posant un injust empat a l'electrònic. El CF Reus ha sabut mantenir la serenitat i, a través de Xisco, ha tornat l'alegria a l'Estadi Municipal amb un gol tres minuts després del 2-2 i que posava per davant els reusencs. Gran alegria del futbolista balear que tornava a un onze inicial després de superar la llarga lesió.

A partir d'aquí els homes de González s'han fet amos i senyors del terreny de joc i no han permès cap més ensurt de l'Alcoià, alhora que han regalat un dels partits més complerts del que va de temporada. Fran Carbia, que havia entrat en substitució de Xisco, ha ampliat les diferències al minut 81 (4-2) i Sellarès, segons abans que Prendes xiulés el final, ha firmat el definitiu 5 a 2.

CF Reus Deportiu: Edgar, Cassama, Marín, Olmo, Dinis (Semedo), Jaume, Vitor, Colorado, Edgar Hernández (Marc Sellarès), Oscar i Xisco (Fran Carbia).

CD Alcoià: Jero, Carles Salvador, Carbonell, Fuentes, Mongil, Rubio, Kike López (Israel), De Dios, Ferrón, Ramos i Pituli.

Gols: 1-0 (3’) Colorado. 1-1 (8’) Ferrón. 2-1 (39’) Rico. 2-2 (53') Rubio (p.). 3-2 (55‘) Xisco. 4-2 (81') Fran Carbia. 5-2 (94') Sellarès.

Àrbitre: Alonso Prendes. Ha amonestat els locals Dinis, Jaume Delgado i Xisco; i els visitants Kike López, Salvador, De Dios (Nico), Fuentes