Dijous, 28 de Març de 2024

El CH Caldes i el Reus Deportiu Miró es reparteixen els punts en un intens partit

Àlex Rodríguez aconsegueix dos gols en els instants finals per empatar 4 a 4, després d'anar molts minuts per darrere en el marcador

18 d'Octubre de 2020, per Josep Gallofré
  • Àlex Rodríguez ha aconseguit els dos darrers gols del Reus Deportiu Miró

El CH Caldes i el Reus Deportiu s'han repartit els punts en la quarta jornada de l'OK Lliga (4-4). Els roig-i-negres no han pogut controlar el partit fins als darrers instants i han anat per darrere en el marcador fins al minut 43. Ha estat llavors quan ha aparegut Àlex Rodríguez, que ha aconseguit igualar el partit amb dos bons gols. Amb aquest empat, els homes de Jordi Garcia sumen 10 punts a la classificació i continuen imbatuts.

L'alt ritme del partit s'ha notat des del primer segon. Ja al minut 1 el CH Caldes s'ha avançat en el marcador amb un gol de Xavi Rovira. Lluny de desanimar-se, el Reus Deportiu Miró no ha decaigut i ha buscat l'empat. En el 4' Joan Salvat ha disposat d'una bona oportunitat en una jugada individual, però el seu tir l'ha aturat Gerard Camps. Ambdós conjunts han seguit buscant la porteria contrària sense miraments i amb una intensitat digna d'un partit d'alta importància.

Al 7' Cristian Rodríguez ha vist la primera targeta blava del partit i del Caldes, després de fer caure a Raül Marín en una jugada d'atac. Això ha suposat una falta directa que, com ja és habitual, Marc Julià s'ha encarregat de transformar en l'empat. D'aquesta forma, el jugador roig-i-negre certificava un cop més la seva efectivitat en les faltes directes.

Un minut després, Àlex Rodríguez i Marcos Blanqué han vist la targeta blava per una picabaralla. A partir del minut 10 els de Jordi Garcia han canviat la seva tàctica i ha pressionat la sortida de la bola del Caldes, el què ha provocat més d'una equivocació en la sortida del conjunt calderí des de la defensa. Amb les bones sensacions que desprenien els reusencs en aquells instants ha arribat l'1 a 2. Marc Julià ha capgirat el marcador amb un tir potent després d'una jugada individual.

El CH Caldes capgira el marcador

Poc ha pogut celebrar el gol el Reus Deportiu. En el mateix minut, després del servei des de mitja pista, 'Sito' Ricart ha tornat a empatar el partit amb un tir llunyà, molt ajustat a la base del pal de la porteria defensada per Càndid Ballart. Amb el gol, els locals s'han encoratjat i han controlat el partit, disposant així de les millors ocasions. En una d'aquestes han obtingut el premi del 3 a 2. En una jugada molt ben treballada, Álvaro Giménez ha enviat l'esfèrica al fons de la xarxa en aprofitar una passada al segon pal de Ricart.

El Reus ha perdut pistonada amb el gol i el pas dels minuts. El Caldes ha aconseguit portar un ritme altíssim i els reusencs s'han adaptat al seu joc. Els locals s'han mostrat molt ben situats sobre la pista sense donar cap opció al poder ofensiu dels roig-i-negres. Davant d'aquesta situació, al 20' Sergi Miras ha fet el 4 a 2. El jugador local ha recollit la bola dins de l'àrea després d'una jugada embolicada i ha fet passar la bola entre el casc del porter roig-i-negre i el pal. Dos minuts abans, Marc Julià havia fallat una falta directa. A 9 segons per finalitzar, Blanqué ha errat una falta directa, molt ben aturada per Càndid Ballart.

La segona part ha començat amb un ritme més baix del que ens tenien acostumats ambdós conjunts. Només iniciar-se, Marc Julià ha estat a punt de marcar-se en pròpia porta i al 29' Gerard Camps ha evitat el 4 a 3 amb una bona estirada davant d'Àlex Rodríguez. El porter local s'ha convertit en un dels herois de l'encontre amb grans aturades. Rodríguez ho ha provat de nou al 30' amb un tir que s'ha estavellat a l'escaire.

El Reus ha sortit amb un canvi de mentalitat a la recerca de l'empat amb possessions més llargues, però sense controlar el partit, en una dinàmica semblant a la dels primers 25 minuts. Per la seva part, el Caldes intentava sortir a la contra amb superioritat per intentar sentenciar el matx. Al 37' Raül Marín no ha pogut aprofitar una falta directa, molt ben desviada per Gerard Camps amb l'espatlla. Els roig-i-negres veien com passaven els minuts sense poder donar el tomb al marcador. Aquesta situació els generava ansietat sobre la pista, que es veia reflectida amb moltes imprecisions en les jugades d'atac.

Apareix Àlex Rodríguez

No ha estat fins als instants finals quan el Reus ha aconseguit imposar el seu joc. Raül Marín s'ha topat un cop més amb el porter Camps i al 41' de nou el porter del Caldes ha salvat al 4 a 3. No ha pogut fer res, però, dos minuts després, quan Àlex Rodríguez ha retallat distàncies amb un potent tir per l'escaire que ha tornat a posar al Reus en el partit.

Els roig-i-negres s'han animat amb el gol a favor i ha intentat imposar el seu joc sense perdre el cap. Els reusencs han trobat empatat el partit en el 47', quan de nou Àlex Rodríguez ha batut a Camps amb un potent llançament.

El Caldes no ha aconseguit ressituar-se després de l'empat. El Reus ho ha intentat fins al final aprofitant el desorientament dels locals, però sense disposar de clares oportunitats. Finalment el resultat no s'ha mogut i ambdós conjunts s'han repartit els punts.