Dimarts, 26 de Març de 2019

El circuit de curses Kalenji Trailseries21k s’estra aquest diumenge a Prades

13 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Imatge de l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

    Cedida

La població de Prades serà la seu aquest diumenge al matí de l’estrena de les Kalenji Trailseries21k, un circuit de sis curses de muntanya de mitja marató a la demarcació de Tarragona que pren el relleu a l’antic Circuit TrailSeries Costa Daurada. A banda de la mitja marató, també hi haurà recorreguts de 12 i 5 quilòmetres. Més de 300 corredors ja estan apuntats i les inscripcions romanen obertes al web www.naturetime.es.

El traçat de 12 quilòmetres és puntuable pel Circuit TGN Nord, mentre que el de 5 quilòmetres, denominat Camping Prades StartTrail, està pensat per iniciació i per fer en família.

Aquesta primera cita de les Kalenji Trailseries21k s’emmarca dins l’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada (UTMCD), que tindrà lloc en el mateix escenari el cap de setmana següent del 21 i 22 d’abril. La prova reina arriba a la seva setena edició i ho fa ampliant el recorregut en 17 quilòmetres fins arribar als 107,4 i 4.600 metres de desnivell positiu. Aquest increment implica un bucle inicial de 15k quilòmetres al voltant de Prades i, posteriorment, el pas per la Roca Corbatera, punt més alt de la Serra de Montsant i de la comarca del Priorat.

El certamen és organitzat per la Secció de Muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca amb la producció tècnica de Naturetime i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Prades, Cornudella de Montsant, Vilaplana, Albiol, Alcover, Mont-ral i Capafonts.

COMENTARIS (0)