Dijous, 18 d'Octubre de 2018

El Club Nàutic de Cambrils acollirà el campionat estatal de làser 4.7

És el primer cop que l'entitat fa d'amfitriona del certamen, en el qual prendran part prop de 200 regatistes

30 de Novembre de 2017, per Redacció
  • El campionat tindrà lloc entre els dies 3 i 8 de desembre

    Cedida

El Club nàutic de Cambrils ha presentat aquest matí en roda de premsa el Campionat d’Espanya de Làser 4.7 Audi Tarracomòbil que se celebrarà entre el 3 i el 8 de desembre. L’acte ha comptat amb la participació de Josep Maria Vallès, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, Rosa Maria Carrasco, delegada de les Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Vela, Albert Martínez, gerent d’Audi Tarracomòbil, Joan Ramon Guillén, director de comunicació del Club i Ramon Vallverdú, president del Club Nàuti Cambrils.

Al certamen nàutic hi participaran més de 190 regatistes arribats de diferents llocs del territori estatal (un total d’11 comunitats), però també d’Europa (Suïsa, França , Italia) i un regatista de Tailàndia. El Club Nàutic de Cambrils acull per primera vegada la celebració d’aquest campionat i l’elevat nombre d’inscripcions, més de 190 regatistes, fan preveure que l’esdeveniment serà tot un èxit. Cal tenir en compte que el Campionat atraurà entre regatistes, tècnics i familiars més de 300 persones.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Josep Maria Vallès, ha destacat la voluntat de l’Ajuntament de continuar fomentant Cambrils com una ciutat oberta la nàutica. Rosa Maria Carrasco, en representació de la Federació Catalana de Vela ha destacat que esdeveniments com aquest han d’ajudar a apropar la vela i el mar a la gent. El tret de sortida del Campionat serà el dia 3 de desembre amb l’inici del període d’inscripcions. Els dies 5 i 6 de desembre es faran les proves eliminatòries i els dies 7 i 8 les finals. El regatistes competiran en un total de 4 categories, la sots 18 masculí i femení i la sots 16 masculí i femení.Aquest cap de setmana començaran a arribar els primers regatistes al Club i aprofitaran l’estada per realitzar entrenaments.

Amb motiu de la celebració del campionat, el club ha organitzat pel dia 8 de desembre una jornada VIP en la que ha convidat a personalitats, periodistes i empreses vinculades al sector de la nàutica per tal que visquin el Campionat des de dins.

COMENTARIS (0)