Diumenge, 24 de Juny de 2018

El CN Reus Ploms i el CB La Salle renoven el seu conveni de col·laboració per 2 anys

11 de Juliol de 2017, per Carles Bardou/ Carles Muñoz
  • Imatge de la presentació del nou conveni

    Carles Muñoz

El CN Reus Ploms i el CB La Salle han renovat, aquest dilluns, el conveni que mantenen a la secció de bàsquet. A més, es va fer la presentació dels dos nous coordinadors de bàsquet, a les seccions masculina i femenina, Ezequiel Bárcena i Bernat Bauzà, respectivament.

L’acte es va iniciar amb l’explicació del conveni per part del president del CN Reus Ploms, Isidre Guinjoan, i el president de la secció de bàsquet de La Salle, Armand Llauradó. Els dos van remarcar la bona relació entre els dos clubs, desmentint els rumors de malavinences, que, segons Guinjoan, "són conseqüència de les noves fites aconseguides".

"La visió que tenim nosaltres és de tirar endavant, de continuar. S’està treballant molt bé des de La Salle i des dels Ploms", afirmava el el president dels Ploms. El conveni s'ha renovat per 2 anys més, però amb la voluntat de continuar en el futur.

Per la seva banda, Llauradó afirmava que “ara per ara, som el club que lidera el bàsquet a Reus, malgrat les dificultats que hi pugui haver”. Sobre la baixa de Raül Bonet, que s'ha incorporat al Tarragona Bàsquet després de desvincular-se del club reusenc, ha comentat que "és una marxa important, però tot en aquesta vida s’ha de saber suplir i esperem que no hi hagi cap mena de problema en substituir-lo amb els dos nous coordinadors".

A més, ha volgut "agrair públicament el treball realitzat durant tots aquests anys, ja que ha estat una persona cabdal, sense la qual moltes coses no hagueren estat possibles". Durant l’acte, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, va felicitar a les dues entitats per la renovació del conveni. Cervera va destacar "la feina que fan amb els quatre-cents cinquanta nens que formen part de la secció de bàsquet".

 

COMENTARIS (0)

Reportatges