El CP Vic es proclama campió de la Copa del Rei 2015

Els vigatans s'han imposat per 2 gols a 1 al FC Barcelona

01 de Març de 2015, per Clàudia Bonet
  • Els jugadors del CP Vic, celebrant el títol

FEP

Un partit amb pocs gols però decisius. En el primer temps, els vigatans i els blaugrana han sortit amb la intensitat característica d'una final però el primer gol no s'ha vist fins a pocs segons pel descans. Els de Ricard Muñoz han comès la desena falta i el jove jugador del Vic, Ferran Font, ha marcat des de tir directe el primer del seu equip. Amb l'1 a 0 s'ha arribat a la mitja part.

A l'inici del segon temps, Torres ha fet pujar el segon amb un gran gol al minut 28. Dos minut més tard, el CP Vic ha arribat a les deu faltes i Pablo Álvarez ha tingut l'ocasió amb la directa, però ha enviat la bola fora. Instants més tard, Sergi Panadero en una jugada d'atac ha retallat amb el 2 a 1. Els dos equips han disposat d'una altra directa, corresponent a la quinzena, però Carles Grau ha aturat el tir de Raül Marín i Sergi Fernández el llançament de Ferran Font. Els darrers instants han estat frenètics i les intervencions de Carles Grau decisives.

El CP Vic, amb el 2 a 1, s'ha proclamat campió de la Copa del Rei 2015, la quarta de la seva història. El millor jugador de la final, l'MVP, ha estat el porter Carles Grau.