El CP Vic i el FC Barcelona es disputaran la Copa del Rei 2015

Els vigatans i els blaugrana jugaran la final, demà a les tres del migdia

01 de Març de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Vic jugarà la final de la Copa del Rei

FEP

La primera semifinal entre el Coinasa Liceo i el CP Vic ha deixat el primer finalista de la Copa del Rei 2015. Ferran Font amb un gol d'or ha classificat els vigatans per a la final. El segon i el tercer classificats de l'OKLliga han protagonitzat un encontre molt igualat i disputat. Els gallecs s'han avançat quan faltaven tretze segons pel final del primer temps i han anat al descans amb l'avantatge a l'electrònic. El gol l'ha fet Carballeira en una jugada amb Bargalló.

En el segon temps, s'han pogut veure dos tirs directes, corresponents a la desena falta d'ambdós equips. El primer, al minut 5, ha estat a favor del Liceo. Josep Lamas ha estat l'encarregat d'executar la falta, però Carles Grau n'ha aturat el tir. Els dos porters han estat impecables al llarg de l'encontre. En el segon tir, aquesta vegada a favor del conjunt de Ferran Pujalte, al minut 13, l'ha llençat Ferran Font tot fent pujar l'1 a 1 a l'electrònic. La transformació de la falta directa ha estat decisiva per forçar la pròrroga.

El gol d'or ha decidit el primer finalista de la Copa i ha arribat de falta directa. La intervenció del porter vigatà ha tornat a ser decisiva. Al minut 2, els de Ferran Pujalte han comès la quinzena falta, però Carles Grau, una vegada més, ha aturat el tir de Lamas que podia haver estat la sentència. Un minut més tard, s'ha repetit l'acció però a l'àrea contrària i Ferran Font ha marcat el gol d'or que ha classificat el seu equip per a la final.

El Barça es classifica després de vèncer per 4 a 3  el CP Voltregà

En la segona semifinal, el Barça ha guanyat per 4 gols a 3, en un encontre molt igualat. Tot i anar sempre per davant en el marcador, els de Ricard Ares han pressionat als blaugrana fins als darrers instants. El porter Roger Torelló ha destacat en les seves nombroses intervencions.

Només han hagut de passar dos minuts per poder veure el primer gol del partit. Marc Gual, de penal, ha avançat als blaugrana. L'encontre ha començat de cara pels de Ricard Muñoz, que arribaven a la semifinal després d'una eliminatòria molt ajustada amb l'Aloci en què no van mostrar la seva millor versió. Pablo Álvarez, al minut 7, després d'una ràpida jugada al contracop ha establert el 2 a 0.

Els de Sant Hipòlit han retallat les distàncies amb un gol de Tirso Gómez de penal al minut 15, però la resposta dels blaugrana ha estat immediata. Vint segons després, Xavi Barroso amb una gran jugada individual ha establert el 3 a 1 amb el que s'ha arribat al descans.

En l'inici de la segona meitat, al 26, els de Ricard Muñoz han comès la desena falta. Àlex Rodríguez ha superat a Sergi Fernández i ha posat pressió al conjunt blaugrana amb el 3 a 2. El partit ha agafat un ritme frenètic amb alternatives constants a les dues àrees. El quart gol del Barça ha arribat al minut 39 amb un tir potent de Marc Gual. El defensa blaugrana ha tallat una jugada d'atac dels de Sant Hipòlit i ha enviat la bola al fons de la porteria de Roger Torelló.

Els de Ricard Ares han tingut una oportunitat amb la quinzena  falta del Barça però Sergi Fernández ha desviat el tir d'Àlex Rodríguez. Els últims minuts han estat trepidants. L'àrbitre ha xiulat penal i ha mostrat una blava a Èric Vargas per una falta. Roger Torelló ha aturat el tir de Xavi Barroso. Els de Sant Hipòlit han aguantat amb un home menys i Tirso Gómez, també de penal, ha fet el 4 a 3 al minut 46. Reinaldo Garcia ha estat qui ha ocasionat el penal i per aquesta acció ha vist una blava.

Els blaugrana han tingut una última oportunitat amb un tir de falta directa, però Pablo Àlvarez ha enviat la bola fora. El Voltregà ha buscat el gol fins al darrer segon, però amb el 4 a 3 s'ha arribat al final. El CP Vic i el FCBarcelona es disputaran la Copa del Rei 2015, demà a les tres del migdia.