Diumenge, 24 de Juny de 2018

El Rally Costa Daurada Legend ja compta amb 40 vehicles inscrits

La prova se celebrarà els dies 20 i 21 d'octubre per les carreteres del territori

07 de Setembre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'un vehicle durant la prova

    Cedida

A sis setmanes de la celebració del Rally Costa Daurada Legend, i aproximadament a un mes per al tancament d'inscripcions, l'Escuderia Baix Camp està rebent a bon ritme les sol·licituds d'inscripció per participar a la prova, així com requeriments d'informació que arriben d'arreu del territori espanyol i europeu. Amb base a Salou, aquest ral·li reunirà una nombrosa representació de cotxes històrics de competició. Es tracta de vehicles protagonistes dels ral·lis de la zona distribuïts en les categories de Velocitat per a Històrics i Clàssics, Regularitat Súper Sport (70 km/h), Regularitat Sport (55 km/h) i Master Legend Experience (cotxes de pura competició com a exhibició).

Sense separar encara els participants segons la categoria en la qual finalment participin, en aquesta relació provisional hi ha uns 40 vehicles, entre ells dos equips belgues. Destaquen també noms de molts pilots de Regularitat Sport i Súper Sport, com Carles Miró-Ivan Matavacas i Tere Armadans-Anna Vives, tots dos equips amb Porsche 911 i habituals al Monte-Carlo Historique; o José Manuel López-Miquel Molist (Volkswagen Scirocco), entre d'altres.

L'Escuderia Baix Camp i EBC Clàssics organitzaran a les carreteres de les comarques del Baix Camp i del Priorat, el 20 i 21 d'octubre. La prova (494,22 km) constarà de 2 dies de competició, amb 13 especials en carretera tancada (133,04 km), quatre d'elles el divendres 20 d'octubre, de nit, i altres nou el dissabte 21 íntegrament amb llum de dia. L'objectiu dels organitzadors és aconseguir la presència dels millors especialistes internacionals de la modalitat.

COMENTARIS (0)

Reportatges