El Reddis perd per la mínima al camp del Santboià

22 de Març de 2015, per Redacció
  • Un jugador del CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

El CF Reddis ha perdut, aquest diumenge, contra el Sanboià per 1 gol a 0 en un partit equilibrat. Ambdós conjunts han ofert un encontre intens i atractiu, tot i la manca d'ocasions clares de gol. La primera oportunitat ha estat favorable al Reddis al minut 7, en un contraatac ben portat per Guiu, que ha cedit a Kako perquè xutés obligant a una bona intervenció a Jaume Albert.

En els últims minuts de la primera part, s'han vist un parell de bones ocasions. La primera l'ha tingut Guiu en rematar de cap una falta lateral centrada per Jordi Oribe al minut 36. Al 38 han estat els locals els que han portat perill a la porteria defensada per Guillem amb un bon xut de Nico Kata que ha sortit ajustat al pal.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Reddis ha seguit amb un bon nivell de joc i amb algunes arribades a porteria. Una nova falta favorable al Reddis xutada per Madero, ha provocat una nova ocasió pels blanc-i-blaus al minut 60. Quan tot feia pensar que el partit es podia acabar amb el 0 a 0 inicial, ha arribat el gol local gràcies a un xut llunyà de Joel al minut 75. L'1 a 0 ha fet mal als reddisencs, que havien fet mèrits suficients per haver marcat abans que els locals. El gol del Santboià ha fet que Bofarull donés entrada a Víctor Garrido i Reverter per tenir més pólvora. Però ha estat de nou Guiu qui ha disposat de l'última clara ocasió pels reusencs en una rematada que ha sortit llepant el travesser.  Guillem ha evitat el 2 a 0 al 88 en aturar en una bona jugada de combinació dels locals.

Després de més de quaranta anys sense jugar al camp del Santboià, el Reddis ha saltat a la gespa del Joan Baptista Milà amb la mala notícia de la mort de la mare de Víctor Miranda, una de les incorporacions blanc-i-blaves  d'aquesta temporada. Per aquest motiu s'ha guardat un minut de silenci abans de l'inici del partit.