El Reddis suma el quart partit consecutiu sense guanyar

24 de Novembre de 2014, per Redacció
  • Un jugador del CF Reddis, en una imatge d'arxiu

Cedida

El CF Reddis aguditza la seva crisi perdent el quart partit consecutiu contra l'Amposta per 2 a 0. Tot i que l'equip reusenc ha disposat de domini territorial en algun tram de l'encontre, la falta d'encert de cara a porteria ha marcat la tònica dels 90 minuts.

Al minut 7 els locals ja han aconseguit avançar-se, gràcies a una rematada de cap de Víctor al servei d'una falta executada per Gustavo. Amb el marcador a favor, els locals han endarrerit línies i el Reddis s'ha aproximat a l'àrea local, destacant les ocasions de Reverter als minuts 12 i 35, i la d'Oribe al 15.

La segona part ha resultat més atractiva pels nombrosos espectadors que omplien les grades del camp de l'Amposta. Els locals buscaven el gol de la tranquil·litat, i el Reddis arribava amb més perill sobre la porteria de l'Amposta. Guillem salvava el segon dels del Montsià al 57 i Iniesta, porter ampostí, desviava el bon llançament de falta de Sabaté al 60. Oribe ha disposat d'una gran ocasió al quedar-se sol dins l'àrea, però no ha aconseguit rematar amb encert al 76.

León, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, ha estirat de la camisa a un rival i l'àrbitre ha assenyalat penal. Gustavo ha estat l'encarregat de transformar-lo al minut 80 i fer pujar el definitiu 2 a 0. En els minuts finals, Becerra ha tingut dues grans ocasions per ampliar el marcador al minut 86 i 93.

El pròxim dissabte el CF Reddis rep la visita del Lleida B-Terra Ferma, un enfrontament entre filials, en el que el Reddis necessita imperiosament guanyar.