Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils es desfà del Terrassa FC a l'Estadi

El filial roig-i-negre suma la segona victòria consecutiva gràcies a un doblet d'Oribe i un gol d'Arnau Gaixas (3-1)

31 de Març de 2019, per Joan Gomis
  • Oribe celebra el seu segon gol acompanyat dels seus companys

Joan Gomis

El Reus B Cambrils ha superat el Terrassa FC 3-1 aquest diumenge a l'Estadi, gràcies a un doblet de Jordi Oribe i un gol d'Arnau Gaixas. Amb el triomf, els jugadors d'Albert Company se situen a la setena plaça del grup català de Tercera amb 52 punts, 8 per sota les places de promoció d'ascens.

El filial s'ha avançat molt aviat, al minut 3. Després d'una pèrdua de pilota del Terrassa en la sortida de pilota, Arjona ha filtrat una bona passada i Oribe, a plaer, ha definit al fons de la xarxa. Vint minuts després, els vallesans han restablert l'empat des del punt de penal. Alex Fernández no ha perdonat. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Penal, expulsió i triomf

El Terrassa ha gaudit d'una oportunitat d'or a l'inici del segon temps amb una rematada potent arran de gespa que s'ha estavellat al pal. Minuts després unes mans d'un jugador egarenc dins la seva àrea ha estat objecte de penal i el col·legiat ha expulsat amb vermella directa el seu infractor, Sergi Valls. Oribe ha agafat la responsabilitat i ha fet pujar el segon gol local i també el seu segon en el compte particular. Dotzè gol del pitxitxi reusenc.

Amb inferioritat, el Terrassa no ha tirat la tovallola. Sergi Arranz ha perdonat un u contra u davant el porter roig-i-negre Chechu Grana. I qui perdona ho acaba pagant. Quan faltaven poc més de deu minuts pel xiulet final, Arnau Gaixas amb una excel·lent rematada de cap a la sortida d'un córrner ha sentenciat el partit amb el definitiu 3-1 a l'electrònic. Fins i tot, Arjona ha gaudit d'un u contra u davant el porter visitant, per ampliar l'avantatge, però la seva vaselina ha sortit per sobre el travesser.

Crònica radiofónica més entrevista al tècnic del Reus B Cambrils, Albert Company