Els d'Albert Company s'han desfet del conjunt barceloní per 4-0

17 de Febrer de 2019, per Joan Gomis
  • Els jugadors del Reus B Cambrils celebren el gol inicial d'Enri

CF Reus

El Reus B Cambrils s'estrena a l'Estadi Municipal per la porta gran, amb un golejada per 4-0 contra el Martinenc, el cuer del grup cinquè de Tercera Divisió. Aquest diumenge el migdia, els d'Albert Company han dominat de principi a fi, i fins i tot, la golejada haguera pogut ser més voluminosa. Amb el triomf, els roig-i-negres se situen a la sisena posició amb 41 punts.

El filial haa dominat des dels primers compassos amb llargues possessions de pilota, i sovint intentaven buscar l'esquena de la defensa amb desplaçaments a l'espai per plantar-se davant el porter visitant. La superioritat reusenca s'ha transformat en gol ben aviat, al minut cinc. A la sortida d'un corner, un defensa del Martinenc ha fet caure el roig-i-negre Xavi Fabra i el col·legiat ha assenyalat penal. El davanter Rubén Enri no ha perdonat des dels onze metres (1-0). Amb una pressió intensa, el filial asfixiava la sortida de pilota del conjunt barceloní i recuperava l'esfèrica ràpidament. El Martinenc frenava el joc del Reus B amb dures faltes a la zona de construcció, el cercle central del terreny de joc. El conjunt visitant tan sols ha inquietat la porteria reusenca amb una rematada desviada de Grimau. Un minut abans del descans, el Martinenc s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió del defensa Peque per doble targeta groga. En la segona, el roig-i-negre Fabraconduïa amb velocitat en direcció porteria. Amb l'1-0 s'ha arribat al descans.

El filial més letal, monòleg sobre la gespa

A la represa el Reus ha sortit amb la intenció d'ampliar l'avantatge, i ha dominat de cap a peus. Ha aconseguit tancar a la cova al rival i al cap de dos minuts, Rubén Enri ha estat a punt de fer el doblet després d'una bona assistència d'Adri Arjona des de la línia de fons. La rematada del davanter reusenc ha marxat per sobre el travesser. Aquest ha estat el preludi del qual vindria a continuació.

El mateix Enri, el jugador més destacat del matx, ha tornat a gaudir d'una bona oportunitat al minut 54. Martí Vila ha penjat l'esfèrica entre línies, i des de la frontal, Enri l'ha engaltada amb potència, però ha sortit fregant el pal esquerre. Un minut més tard, el Reus B ha encarrilat el matx amb una diana de cap del central Arnau Mañé des del cor de l'àrea després d'una excel·lent centrada des de l'esquerra obra del lateral Reina (2-0).

El filial no en tenia prou, i ha buscat el gol de la sentència. Aquest no ha tardat gens en arribar. Al 62, Arjona des del segon pal, ha connectat una gran rematada de cap directe al fons de la xarxa, després d'una assistència des de la dreta (3-0). El Reus B no ha tingut aturador, i tres minuts després, Xavi Fabra s'ha sumat a la festa. Bon retall des de l'interior de l'àrea, i definició lluny de l'abast del porter Juanmi, que poc hi ha pogut fer per evitar el quart gol local (4-0). Minuts més tard, Miravent ha estat a prop de fer cinquè, però aquesta vegada Juanmi ha estat encertat a sota els tres pals. A la mitja hora del segon temps, Arjona també ha tingut a tocar el cinquè. Enri ha guanyat l'esquena de la defensa visitant, ha arribat pràcticament a la línia de fons i ha assistit a Arjona, que entrava des de la segona línia. El migcampista de Vila-seca ha rematat massa centrat i Juanmi l'ha refusat amb encert. El Martinenc, fos al segon temps, ha posat a prova a Chechu Grana als últims sospirs amb una rematada tímida de Roland. Resultat final de 4-0 al lluminós. El pròxim compromís del 'B' està previst diumenge vinent a les 12 del migdia al camp del Figueres, el quinzè classificat.

Fitxa tècnica

CF Reus B Cambrils 4: Chechu Grana, Dani Reina (Grifell 82'), Lucas, Pau (Mañé 46'), Gaixas, Modest Notario, Martí Vilà, Miravent, Rubén Enri, Adri Arjona i Xavi Fabra (David Reyes 84')

FC Martinenc 0: Juanmi, Peque, Villegas, Eric Ruiz, Iván, Kilian, Edgar Tejada (Edgar Velasco 46'), Sosa (Roland 70'), Grimau i Rovira (Iglesias 63')

Gols: Rubén Enri (5'), Arnau Mañé (55'), Adri Arjona (62') i Xavi Fabra (65')

Àrbitres: Jesus Martinez Navarro, Gonzalo Aguilera Felipe i Xavier Ariño Jimenez del Col·legi de Barcelona

Escolta la crònica de la golejada i una entrevista al tècnic roig-i-negre, Albert Company