Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils no aixeca el cap

Els roig-i-negres perden davant el Santboià (1-2) i encadenen quatre derrotes consecutives

25 de Març de 2018, per Redacció
  • Els jugadors roig-i-negres salten a la gespa abans de l'enfrontament

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha perdut aquest passat dissabte, al Nou Municipal de Cambrils, per 1-2 davant el FC Santboià, i encadena la quarta derrota consecutiva. Un gol matiner del visitant Rubén Cruz al minut 18 de joc ha complicat les opcions de victòria al filial roig-i-negre, que tot i tenir diverses ocasions de gol, no ha estat determinant en els últims metres. en la primera part.

En la represa la reacció reusenca s'ha estès i al minut 69, Marcel Messeguer ha transformat una penal per equilibrar de nou el matx (1-1). Però el gol de l'empat ha despertat al Santboià. Els barcelonins només han necessitat un minut per posar-se per davant altra vegada amb una diana de Revidiego que ha donat els tres punts al Santboià.

Amb aquest resultat, l'equip dirigit per Albert Company suma la quarta derrota seguida i cinc jornades sense conèixer la victòria. Els del Baix Camp es troben immersos en el tram més delicat de la temporada i se situa a la dotzena posició amb 41 punts, catorze per sobre del descens. El pròxim divendres els cambrilencs tindran una nova oportunitat per refer-se al camp del Santfeliuenc, el tretzè classificat.