Dimarts, 19 de Març de 2024

El Reus B Cambrils no té pietat del FC Santboià

Els d'Albert Company golegen 0-5 a l'equip barceloní i retroben la victòria després de cinc jornades

21 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • El migcampista Jordi Oribe ha estat un dels golejadors del partit

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha guanyat de manera contundent (0-5) al camp del Futbol Club Sanboià i retorna al camí de la victòria després de cinc jornades sense aconseguir-ho. El filial roig-i-negre ha realitzat un excel·lent partit i rep una gran injecció de moral. Tot i la golejada, els homes d'Albert Company han hagut de treballar de valent per tal d'endur-se el triomf. Els locals han sortit amb una pressió alta per tal de posar dificultats a la sortida de la pilota reusenca. El CF Reus B Cambrils s'ha mostrat molt ben ordenat en defensa i ha dominat el partit des d'un bon inici. D'aquesta manera, al minut 19' Xavi Fabra ha aprofitat una centrada des de la banda dreta per tal de afusellar la porteria amb un xut creuat.

El FC Santboià ha tingut diverses ocasions però Chechu Grana ha refusat qualsevol acció de perill. A la represa, després d'uns primers minuts tranquils, ha arribat la pluja de gols. Al 63' Lucas Ribeiro ha obrat una internada per la seva banda fins arriba a la línia de fons. El lateral roig-i-negre ha passat enrere i Gori López ha rematat des de la segona línia per posar el 0-2 al marcador. Poc després, Adri Arjona ha ampliat l'electrònic amb un xut creuat i Jordi Oribe ha marca tel 0-4 aprofitant una assistència de Gori López. Ja al minut 79', Ernest Forgas ha posat el definitiu 0-5 després d'obrar una genial jugada personal.

El filial roig-i-negre se situa, provisionalment,a la tretzena posició amb 12 punts. Els roig-i-negres tenen un partit pendent a disputar després que la setmana passada s'ajornés el duel davant del San Cristóbal per la pluja. El proper encontre del conjunt d'Albert Company tindrà lloc el proper diumenge 28 d'octubre davant el Castelldefels.