Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils puntua al camp del Vilafranca

Una diana de Rubén Enri a la represa ha servit per empatar a domicili davant un conjunt candidat a disputar la promoció d'ascens (1-1)

13 de Gener de 2019, per Redacció
  • Un jugador del CF Reus amb l'esfèrica en una imatge d'arxiu

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha sumat un punt en la seva visita al camp del FC Vilafranca després d'empatar 1-1. L'equip d'Albert Company ha realitzat un gran partit demostrant molta personalitat davant d'un dels rivals més complicats de la categoria i en un camp molt difícil. Tot i el bon inici del filial roig-i-negre, els vilafranquins han estat els encarregats d'avançar-se en el marcador. Els locals han marcat el 1-0 gràcies a una jugada de córner finalitzada per Ignacio Rosillo al minut 7 de partit. Amb el gol, el filial ha patit uns minuts de nervis però ben aviat s'ha tornat a refer. El CF Reus B Cambrils ha passat a tenir la iniciativa del joc i circulant la pilota amb calma i tranquilitat. El rival s'ha vist obligat a posicionar-se al darrere i els roig-i-negres ho han aprofitat per apropiar-se de la possessió. Tot i això, han mancat les oportunitats de gol.

A la represa, la persistència i el treball del filial ha donat el seu fruit. Al minut 53', Rubén Enri ha marcat l'1-1 després d'una gran jugada col·lectiva roig-i-negra. Gràcies al gol, el CF Reus B Cambrils s'ha trobat molt còmode sobre la gespa del Municipal de Vilafranca temporitzant el partit al seu favor. Els roig-i-negres han intentat buscar el gol de la victòria però no han estat encertats de cara porteria. En els darrers minuts, el FC Vilafranca ho ha intentat a la desesperada però s'ha trobat davant un filial que ha gestionat el marcador a la perfecció fins al final del partit.

El CF Reus B Cambrils s'emporta un punt molt important en un camp complicat i demostrant la capacitat d'equip madur. L'empat situa al filial roig-i-negre a la 8a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 35 punts. El proper partit dels nois d'Albert Company tindrà lloc diumenge 20 de gener a les 17.00 hores al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el FC Cerdanyola.