Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils puntua davant l'AE Prat

El filial roig-i-negre ha empatat a 1 gol gràcies a una gran actuació del porter Chechu Grana

25 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Foto d'arxiu del Reus B Cambrils

CF Reus

El Reus B Cambrils ha sumat un punt important davant l'AE Prat (1-1) aquest diumenge al migdia al Municipal Sagnier, i encadena tres jornades sense conèixer la derrota. Els roig-i-negres s'han avançat en l'electrònic amb una diana de Guerrero al primer període, però a les acaballes de l'enfrontament, el Prat ha restablert l'empat. La gran actuació del porter reusenc, Chechu Grana ha permès puntuar al conjunt dirigit per Albert Compnay davant el tercer classificat.

El conjunt potablava ha dominat bona part de la primera, però els reusencs n'han tingut suficient amb una rematada de Guerrero des de la frontal de l'àrea per obrir la llauna al minut 25 i marxar al descans amb avantatge.

A la represa els pratencs s'han bolcat en atac amb la intenció de capgirar el resultat, però les seves rematades han topat fins a dues vegades al travesser i han estat desbaratades pel porter del filial roig-i-negre, Chechu Grana que ha mantingut vius als del Baix Camp fins a gairebé el final.

Els d'Albert Company han resistit el vendaval ofensiu dels barcelonins fins que al minut 85, Uri Ricarte ha superat a Grana per empatar el matx i fer justícia. Instants més tard, Chechu Grana ha tornat a ser decisiu: ha aturat un u contra u davant el local Cano que ha servit per marxar del Sagnier amb un punt.

Amb aquest empat, el Reus B Cambrils se situa a la novena posició amb 41 punts, a cinc de la promoció d'ascens i s'allunyen a 21 punts del descens. El pròxim diumenge, els roig-i-negres rebran la visita del Centre Esports L'Hospitalet al Municipal de Cambrils.