Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils remunta i s'endú el derbi davant l'Ascó

Un doblet de Fabra i un gol més d'Oribe han servit per sumar la setzena victòria del curs i seguir invicte a l'Estadi

27 d'Abril de 2019, per J.G.
  • Imatge d'arxiu. El Reus B celebrant un gol a l'Estadi

Joan Gomis

El Reus B Cambrils segueix invicte d’ençà que juga a l’Estadi Municipal. Dos empats i quatre victòries, la darrera davant el FC Ascó per 3-1 aquest dissabte en un dels derbis de la demarcació en la 39a jornada del grup català de Tercera. El matiner gol del visitant Victor Bertomeu al minut 5, després d'un ràpid contraatac, ha obligat al filial roig-i-negre a capgirar el resultat, i ho ha fet amb escreix. Xavi Fabra, el protagonista del duel, ha restablert l’empat al 24 de la primera. I ell mateix al 33 ha situat el 2-1 abans del descans. Als minuts inicials de la represa, Jordi Oribe ha ampliat distàncies amb el 3-1 definitiu.

Amb la victòria, la setzena del curs, el Reus B Cambrils reafirma la 7a posició amb 59 punts. L’Ascó marxa amb les mans buides, i amb 30 punts, segueix estant a tres de la permanència quan resten tres jornades pel final de la lliga. Diumenge vinent a les 12 del migdia, el Reus B tornarà a viure un altre derbi. Visitarà el camp de La Pobla de Mafumet.

La crònica radiofònica amb l'anàlisi del partit del migcampista reusenc Jordi Oribe, autor d'un dels tres gols roig-i-negres

Albert Company: "Naveguem en terra de ningú, per tant, és important guanyar els partits on no estem fins"