Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus B Cambrils supera la UE Castelldefels i segella la permanència virtualment

El filial roig-i-negre trenca la ratxa de tres partits sense conèixer la victòria en la jornada intersetmanal del grup català de Tercera Divisió (1-2)

20 de Març de 2019, per Joan Gomis
  • Imatge d'arxiu del Reus B Cambrils

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha aconseguit la tretzena victòria de la temporada, aquest dimecres, al camp de la UE Castelldefels (1-2), en la 33a jornada del grup 5è de Tercera Divisió. Amb els tres punts sumats, el filial reusenc certifica la permanència virtualment quan encara resten nou jornades perquè finalitzi. Un gol en pròpia porteria del central local Víctor Miranda, al minut 12, i un altre del roig-i-negre Jordi Oribe als últims 20 minuts, han estat suficients per neutralitzar el gol dels barcelonins quan faltaven 15 minuts per al xiulet final. Els roig-i-negres tornen al camí de la victòria després de tres jornades sense aconseguir-ho, tot i això no escalen llocs a la taula, segueixen novens amb 49 punts, a 7 de la zona de promoció d'ascens. La permanència a la categoria és una realitat.

Nova plantada

Com ja és habitual els darrers mesos, els jugadors del 'B' s'han plantat al llarg del primer minut de joc per a protestar pels impagaments. Els jugadors titulars s'han situat al cercle central i han rebut el suport dels espectadors presents als Canyars, el camp del Castelldefels.

Al filial roig-i-negre se li han posat les coses de cara ben aviat. Al minut 12, una centrada de Martí Vilà per la banda esquerra ha traspassat la línia de gol després de rebotar en el central del conjunt barceloní, Víctor Miranda (exjugador del Reus B).

Ja en el segon període, el Castelldefels ha tingut diverses ocasions per restablir l'empat, com una rematada de Rubi per damunt del travesser o una altra definició sense encert de Ralph, que ha marxat fregant el pal. El Reus B ha estat més contundent i ha encarrilat l'encontre quan restaven 20 minuts per al desenllaç. L'equip ha tirat d'estratègia per a recollir el premi: acció finalitzada per Jordi Oribe, que amb un xut creuat arran de gespa ha batut el porter local Manu. Els jugadors d'Albert Company volien evitar que es reproduís el guió de l'anterior jornada a l'Estadi davant el Santboià, quan els de la capital del Baix Camp guanyaven també 2-0 i finalment van empatar després d'una reacció visitant fulgurant (3-3).

El Castelldefels s''ha bolcat en atac mitjançant centrades laterals per a retallar distàncies i entrar de nou dins el partit. I així ha estat. A la sortida d'un còrner, al minut 75, el local Pedro Bilbao ha etzibat una fuetada rasa des de més enllà de la frontal, directe al fons de la xarxa. Emoció en els últims compassos. A partir d'aquest instant, el Castelldefels ha agafat les regnes del joc i ha posat contra les cordes als reusencs. Tot i això, l'electrònic ja no s'ha mogut més: 1-2 definitiu favorable al Reus B Cambrils. El filial no competirà el pròxim cap de setmana, ja que li toca descansar. Els roig-i-negres tornaran a competir el dissabte 30 de març, contra el Terrassa, a l'Estadi Municipal. L'horari encara no està definit.

Escolta la crònica amb les declaracions del tècnic roig-i-negre Albert Company!