Dijous, 28 de Març de 2024

El Reus B Cambrils trenca la mala dinàmica de resultats tot i no sumar els tres punts

Els d'Albert Company han empatat a 1 contra l'UE Figueres tot i avançar-se a l'electrònic

30 de Setembre de 2018, per Redacció
  • El roig-i-negre Oribe intenta desfer-se de dos rivals questa tarda al Municipal de Cambrils

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha empatat (1-1) a casa davant la UE Figueres. El conjunt d'Albert Company ha mantingut un duel igualat contra l'equip figuerenc en un partit on cada equip ha dominat una part. D'aquesta manera, el filial roig-i-negre ha estat el dominador del primer temps. Ernest Forgas, al minut 23', ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador i posar el 1-0 a l'electrònic. El davanter del CF Reus B Cambrils ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea petita després d'un servei de córner per perforar la porteria rival.

La UE Figueres ha intentat reaccionar amb diverses accions de perill però s'ha topat amb un CF Reus B Cambrils segur en defensa. Malgrat això, els roig-i-negres no han pogut fer res en una de les primeres accions visitants de la segona part. Els figuerencs han firmat una represa fugaç i Ferrón de volea des del balcó de l'àrea ha firmat l'empat en el marcador. Després del gol, la UE Figueres s'ha bolcat totalment a l'atac i ha dominat el segon temps. Malgrat això, s'ha topat davant una defensa roig-i-negra ferma i ordenada. El visitant Álvaro ha provat una rosca al 59' i en el darrer minut de partit Chechu Grana ha salvat el gol rival a la línea de la porteria. Amb aquest empat, el CF Reus B Cambrils deixa enrere tres derrotes consecutives i se situa a la 12a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 8 punts. El proper partit del conjunt d'Albert Company tindrà lloc diumenge 7 de setembre a les 12.00 hores al camp del líder, l'AE Prat.