Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus B es deixa prendre el triomf al camp de l'Horta

El filial roig-i-negre guanyava al minut 86 del partit però ha encaixat dues dianes a les acaballes del matx

11 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Els joves del planter han caigut contra l'Horta

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha caigut derrotat (3-2) al camp de la Unió Atlètica d'Horta. El filial roig-i-negre ha tingut ben aprop la victòria, al minut 86' anava guanyant 1-2, però ha vist com en l'últim sospir els locals s'han endut els tres punts. Malgrat el resultat, el conjunt d'Albert Company ha transmès molt bones sensacions durant tot el partit. El proper duel dels reusencs tindrà lloc diumenge 16 de setembre a les 5 de la tarda al Nou Camp Municipal de Cambrils davant el CE Europa.

El conjunt local ha estat el primer en avançar-se en el marcador quan Javier Morales ha perforat la porteria de Chechu Grana. El CF Reus B Cambrils ha reaccionat de la millor manera possible, continuant dominant el guió del partit i acostant-se a la porteria rival. Jordi Oribe al minut 21' ha tingut a les seves botes la primera ocasió amb un xut creuat que ha sortit fregant el pal esquerre. La jugada de l'empat ha vingut des del servei de córner. Oriol Ayala ha rematat de cap la jugada de pilota aturada per restablir l'empat al minut 23'. T

ot just després, l'àrbitre ha assenyalat un penal a favor del UA d'Horta però Chechu Grana ha aturat la pena màxima. El poerter roig-i-negre ha estat providencial refusant un parell d'accions locals més tot just abans del descans. A la represa, el filial roig-i-negre ha capgirat el marcador (1-2) gràcies a un gol de Jordi Oribe. L'equip d'Albert Company, ben plantat sobre la gespa del Municipal d'Horta, ha mantingut els tempos del partit però en el darrer sospir ha vist com els locals remuntaven l'electrònic. Narcís Barrera, al 86' i al 93', ha signat un doblet per donar la victòria al conjunt local.

El CF Reus B Cambrils se situa, provisionalment, a la setena posició amb 7 punts.