Els roig-i-negres han cagut derrotats per 3-1 a la pista del Lodi italià

20 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Imatge del partit entre el Lodi i el Reus disputat al PalaCastellotti

Amatori Lodi

El Reus Deportiu ha començat amb mal peu la fase de grups de la Lliga europea. El conjunt reusenc ha caigut derrotat per 3-1 contra l'Amatori Lodi al PalaCastellotti aquest dissabte a la nit. Els roig-i-negres han començat de la millor manera el partit gràcies al gol aconseguit pel capità Joan Salvat, al minut 10 de joc, però els locals s'han refet en un obrir i tancar els ulls. En la següent jugada Domenico Illuzzi ha restablert l'empat després de recollir un refús del porter Ballart. Amb l'1-1 s'ha arribat al descans.

Remuntada local

Els italians han aconseguit capgirar el marcador just començar el segon període mitjançant Andrea Malagoli. A partir del 2-1, el Reus ha obert molt el joc amb la intenció de revertir la situació. Àlex Rodríguez ha enviat la bola al pal, en l'ocasió més clara del Reus al segon temps. El Lodi, ferm en defensa ha aprofitat la situació per generar contracops molt perillosos ben solventats per Ballart a sota els pals.

El local Alessandro Verona ha sentenciat el partit a poc més de 2 minuts per al final després d'una bona jugada individual finalitzada des del cor de l'àrea a l'esquerra de Ballart (3-1). Els jugadors de Jordi Garcia han provocat la desena falta quan faltaven 30 segons pel desenllaç però aquest cop Malagoli no ha pogut superar Ballart amb la falta directa. Encara hi ha hagut temps perquè el Reus gaudís de la falta directa amb la desena dels locals, però Rodríguez, només ha disposat d'un segon per executar-la. Ho ha provat amb un llançament directe que ha estat refusat pel porter local.