El Reus Deportiu es classifica per la Final Four de la Lliga Catalana

Els reusencs guanyen a l'Igualada als quarts de final per 4 gols a 2

07 de Setembre de 2016, per Redacció
  • Raül Marín ha estat l'autor de dos gols

El Reus Deportiu La Fira disputarà la final a quatre de la Lliga Catalana després d'imposar-se per 4 gols a 2 a l'Igualada. L'encontre no començava bé pels roig-i-negres, ja que els de l'Anoia s'avançaven per 0 a 2 amb dos gols d'Emanuel García. Raül Marín empatava el partit, anotant dos gols als minuts 17 i 23. L'Igualada hagués pogut ampliar distàncies al minut 19 amb un penal, però Pedro Henriques l'ha aturat.

En l'inici de la segona meitat, un gol de Casanovas ha servit per avançar el Reus al minut 27. El marcador no es tornaria a moure pràcticament fins al darrer minut, quan Àlex Rodríguez ha anotat el definitiu 4 a 2.

El Reus Deportiu La Fira disputarà dijous les semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça, que aquest dimarts es desfeia del Manlleu per 5 a 4. L'encontre serà a Igualada, seu de de la final a quatre.