Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu es refà de la desfeta europea amb una golejada davant l'Alcoi

La victòria, combinada amb la derrota del Liceo amb el Noia, posa l'equip a un sol punt d'una segona plaça que ara ocupen els gallecs

12 de Març de 2019, per Josep Cartanyà / Infocamp.cat
  • Imatge d'arxiu de la celebració d'una victòria del Reus Deportiu

Infocamp

El Reus Deportiu Miró ha golejat aquest dimarts a la nitl'Alcoi a la seva pista, el cuer de l'OK Lliga per 2 a 7, una victòria que ha servit per refer-se de l'eliminació dels reusencs de la Copa d'Europa.

Els jugadors de Jordi Garcia s'han avançat amb dos gols consecutius de Cristian Rodríguez, al minut 6, i d'Àlex Rodríguez, al minut 7, que han posat el 2 a 0 al marcador. Al minut 14, Cristian ampliava l'avantatge roig-i-negra, amb el tercer gol (0-3).

Al minut 20, l'àrbitre assenyala la targeta blava a un jugador de l'Alcoi i Marc Julià ha estat l'encarregat de transformar la corresponent falta directa (0-4). L'Alcoi ha rebut una nova targeta blava i, abans d'acabar la primera part, al 25', el Reus Deportiu ha deixat encarrilada la victòria amb la directa anotada per Álex Rodríguez (0-5).

Després del descans l'Alcoi ha retallat distàncies (1-5), però Marc Julià tornava a marcar al minut 38, fent pujar l'1 a 6 al marcador. Els valencians han fet el segon i, al minut 41, Rodríguez feia el definitiu 2 a 7.

La victòria, combinada amb l'abultada derrota del Liceo a la pista del Noia (7-1) situa el Reus Deportiu Miró, amb 46 punts, a tan sols un sol punt dels gallecs, segons de l'OK Lliga.

En la propera jornada, el proper dissabte 16 de març, a les 21:00h, el Reus rebrà al Palau d'Esports la visita de l'Igualada.