Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu goleja a Arenys

La victòria a la pista de l'Arenys permet al Reus Deportiu seguir tercer a la lliga enganxat a dos punts del Barça -amb un partit menys- i a tres del Liceo

04 de Març de 2018, per Infocamp
  • Imatge dels jugadors del Reus Deportiu en el partit jugat aquest migdia a Arenys de Munt

Partit molt treballat del Reus Deportiu contra un rival que no ha posat les coses fàcils. Però Romà Bancells, al minut 9, avançaria al Reus amb un bon xut. Pocs minuts més tard Àlex Rodríguez anotaria el segon. En una blava per Roca, Marín no aconseguiria anotar la directa, però Romà Bancells aprofitaria la superioritat per anotar el 3r del Reus. Salvat, a pocs segons del descans, anotaria el 0-4.

En la segona meitat el Reus Deportiu es dedicaria a mantenir l'avantage i no tenir sustos darrere. No ha sigut fins al minut 43 que Romà Bancells ha anotat el seu 3r gol de la nit, el 5è dels roig-i-negres. Galàn anotaria, en uns últims minuts descontrolats, el gol de l'honor de l'Arenys, que s'hagués pogut ampliar a dos si Càndid Ballart no hagués aturat una directa per la 10a falta del Reus.

Marín no podria anotar tampoc la 10a falta de l'Arenys, però Àlex Rodríguez, un minut més tard, anotaria el definitiu 1-6 pel Reus Deportiu.

De moment, la victòria fa possible que el Reus Deportiu segueixi tercer classificat de l'OK Lliga, amb 51 punts, i enganxat als seus rivals per disputar el títol, el Barça -segon amb 53 punts amb un partit pendent amb el Girona- i del Liceo, que té 54 punts.