Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu goleja el Bigues i Riells i agafa oxigen a l'OK Lliga

Les roig-i-negres sumen la tercera victòria de la temporada i s'apropen a la permanència (7-1)

09 de Març de 2019, per Joan Gomis
  • Les roig-i-negres celebren la victòria davant l'equip barceloní

Reus Deportiu

Golejada del Reus Deportiu davant el Bigues i Riells, 7-1 i tercera victòria de les roig-i-negres en aquesta temporada, totes al Palau d'Esports de la capital del Baix Camp. Les jugadores de Javi Sama han anat per davant en tot moment des del gol inicial d'Helena de Sivatte al minut 7 de joc fet des del punt de penal. La reusenca ha estat la més destacada amb un "hat-trick". Alba Garrote, ha ampliat l'avantatge un minut després. Del 2-0 al 2-1, amb gol de Núria Canals. Però les reusenques han premut encara més l'accelerador i han deixat gairebé resolt el matx amb tres dianes més abans del descans, situant el resultat de 5 a 1 al lluminós. Les autores han estat Vinyet Flix, Helena de Sivatte i Alba Garrote.

En el segon període, De Sivatte ha fet el seu tercer gol al cap d'11 minuts, i Irina Guillem ha posat la cirereta al pastís amb el definitiu 7-1.

Després de 3 derrotes consecutives, gran victòria del Reus que suma 9 punts i se situa a 4 de la permanència, que la marca l'Alcorcón. Les roig-i-negres tenen dues setmanes per preparar el determinant partit a la pista del Girona, un rival directe de la zona baixa. El partit serà dissabte 23 de març, a partir de dos quarts de 10 de la nit.