Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu goleja el Lloret

Els jugadors de Jordi Garcia s'imposen 7-1 al Lloret en un gran partit dels roig-i-negres

20 de Novembre de 2018, per Infocamp.cat
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols de la victòria d'questa nit al Palau d'Esports que el situa quarts a la classificació

Tot i no començar dominant al marcador, els de Jordi Garcia no tindrien gaires problemes per desfer-se del Lloret amb un contundent 7-1. Romà Bancells respondria en pocs segons al primer gol visitant, obra d'Adrià Farré al minut 15.

Joan Salvat posaria el Reus Deportiu per davant l'electrònic al minut 21, i Àlex Rodríguez anotaria dos gols abans del descans per dominar per 4-1 a la mitja part.

A la represa, el Reus adormiria el partit a base de mantenir la pilota, però sense renunciar a l'atac. De fet, el cinquè gol de Carballeira no arribaria fins al minut 41. A partir d'aquí el Lloret s'ha vingut a baix definitivament i encara tindrien temps d'anotar Cristian Rodríguez i Jan Escala per sentenciar el partit (7-1).

Gràcies a aquesta victòria, combinada amb la derrota del Lleda a la pista del Caldes, el Reus Deportiu puja fins a la quarta posició de l'OK Lliga, amb 21 punts. En la pròxima jornada, l'equip roig-negre tindrà un díficil compromís a la pista del Lleida, cinquè classificat. El partit es jugarà el diumenge 25 de novembre, a les 12 del migdia.