Els roig-i-negres han superat l'Alcoi per 5-1

• Celebració d'un dels gols del Reus al segon temps

Joan Gomis

• Salvat disputa un bullyng amb un jugador de l'Alcoi

Joan Gomis

El Reus Deportiu tenia l'obligació de derrotar el cuer de l'OK Lliga i deixar enrere tres partits sense guanyar, la derrota a la Lliga Europea a la pista del Lodi i els dos empats en competició domèstica contra el Noia i el Girona. Així ha estat, els jugadors de Jordi Garcia han mostrat la seva superioritat en aconseguir els tres punts davant els alcoians amb una autèntica pluja de gols.

Els de Jordi Garcia han iniciat el repertori de gols al cap de 12 minuts jugats. Marc Julià no ha perdonat una falta directa (1-0). A partir d'aquest resultat, el Reus ha buscat el segon, ha obert les línies i l'Alcoi ho ha aprofitat per generar tímides aproximacions. El Reus hauria pogut ampliar l'avantatge abans del descans i ha gaudit de diverses ocasions. La més clara ha estat una rematada de Cristian Rodríguez que s'ha estavellat al pal quan faltaven 6 minuts per al final del primer període.

El Reus ha necessitat tan sols dos minuts de la segona per ampliar l'avantatge. De nou el golejador ha estat Marc Julià amb una gran definició dins l'àrea (2-0). Instants més tard, de nou Cristian Rodríguez ha enviat la bola al pal després d'una jugada amb Àlex Rodríguez.

Antihoquei i golejada

Al minut 8 de la represa una dura entrada i un posterior cop d'estic del visitant Pere Cañellas al rostre de César ha provocat un trau prop de l'orella del defensa roig-i-negre. Els col·legiats no han dubtat en assenyalar falta directa i expulsió amb vermella directa al capità de l'Alcoi. Marc Julià ha agafat responsabilitats per enviar la bola al fons de la xarxa (3-0). "Hat-trick" del davanter garrotxí. La bona notícia ha estat que Carballeira ha seguit jugant després de rebre l'assistència mèdica.

Dos minuts més tard s'ha apuntat a la festa el capità del Reus, Joan Salvat amb una bona definició des del cor de l'àrea (4-0). Però, a continuació, el reusenc no ha pogut transformar un penal. Després de dos pals, Cristian Rodríguez ha trobat el premi. A manca de 10 minuts per al final, ha perforat la xarxa defensada per Guiri per cinquena vegada (5-0).

Amb la golejada Jordi Garcia ha donat minuts a dos joves del planter, Jan Escala i Pablo del Rio que ha debutat en l'OK Lliga. Tots dos han pogut disputar els últims dos minuts. L'Alcoi ha aconseguit el gol d'honor als últims sospirs de partit. Gabriel Domínguez n'ha estat l'autor (5-1).

Amb aquesta victòria el Reus Deportiu trenca la ratxa de dos empats consecutius a la lliga i se situa momentàniament cinquè amb 15 punts.