Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus La Fira i el Coinasa Liceo lluitaran per aixecar la Supercopa d'Espanya 2016

Els reusencs han guanyat per 3 gols a 2 als blaugrana i els gallecs s’han imposat 4 a 2 al CP Vic

17 de Setembre de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu jugarà la final de la Supercopa d'Espanya

Clàudia Bonet

• El Reus jugarà la final de la Supercopa d'Espanya

Intensitat i ritme. Els encontres entre el Reus La Fira i el FC Barcelona sempre van acompanyats d’un ritme frenètic, i aquesta segona semifinal de la Supercopa d’Espanya 2016 no ha estat diferent. Els dos equips han sortit a temptejar el terreny i a buscar la porteria rival, però tant Pedro Henriques, el nou porter del Reus La Fira, com Aitor Egurrola, han estat impecables.

Tot i disposar de diverses ocasions, no ha estat fins al minut 18 quan Matías Pascual ha aconseguit batre Henriques i fer el primer gol de la nit. L’avantatge dels blaugrana ha durat poc, perquè Raül Marín ha aprofitat la desena falta dels de Ricard Muñoz per tornar l’empat.  Amb l’1 a 1 a l’electrònic s’ha arribat al descans.

El mateix Marín i des de tir directe, ha fet el segon dels reusencs al minut 32, però a la següent jugada, Pablo Álvarez ha transformat la desena falta dels roig-i-negres amb el 2 a 2. La igualtat en el joc s’ha vist reflectida a l’electrònic. El porter reusenc, Pedro Henriques, s’ha mostrat infranquejable i ha refusat les nombroses ocasions dels blaugrana.

Al minut 20, ha tornat a aparèixer Raül Marín transformant la tercera falta directa del partit amb el tercer gol i definitiu. Amb el 3 a 2, els darrers instants han estat trepidants i l’última ocasió l’ha tingut Pablo Álvarez, però s’ha tornat a trobar amb un Pedro Henriques intractable. El Reus La Fira s’enfrontarà al Coinasa Liceo per lluitar pel primer títol oficial de la temporada al Palau d’Esports, davant la seva afició.

El Coinasa Liceo, l’altre finalista de la Supercopa

El Coinasa Liceo s’ha classificat per a la final de la Supercopa d’Espanya 2016 després de vèncer per 4 gols a 2 al CP Vic. Després d’un primer temps igualat, l’eficàcia dels gallecs a la segona meitat ha acabat sentenciant l’eliminatòria.

A la primera meitat, els gols han tardat a arribar i no ha estat fins al minut 24, quan Toni Pérez ha fet el primer pel conjunt de Carlos Gil. La resposta dels osonencs ha estat immediata i Sergi Llorca ha tornat a establir l’empat, amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part,  els osonencs han fallat dues faltes directes i un penal i la manca d’eficàcia els ha acabat castigant. Josep Lamas ha tornat a avançar el seu equip transformant un tir directe i David Tores ha eixamplat les distàncies amb el tercer. Roger Presas ha culminat un ràpid contraatac fent pujar el 3 a 2 al marcador que ha donat esperances al seu equip, però els gallecs han fet el quart, a pocs segons del final, sentenciant així l’eliminatòria.

Reus La Fira: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Marc Torra, Matías Platero i Raül Marín -cinc inicial-.  Àlex Rodríguez, Joan Salvat i Marc Ollé.

FC Barcelona: Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Sergi Panadero  -cinc inicial-.  Xavi Barroso i Pau Bargalló.

Àrbitres:Ivan González i Daniel Pico