Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu Miró cau davant el Barça al Palau i perd la segona plaça de l'OK Lliga (2-0)

Als reusencs els ha mancat més encert a pilota aturada per acabar amb la imbatibilitat del campió del torneig

25 de Maig de 2019, per J.G.
  • Julià i Bancells davant la presència del blaugrana Álvarez

El Reus Deportiu Miró ha caigut derrotat per 2 gols a 0 davant el Barça Lassa al Palau Blaugrana aquest dissabte en la penúltima jornada de l'OK Lliga. Els roig-i-negres, en aquesta ocasió de blanc, no han pogut acabar amb la imbatibilitat del conjunt d'Edu Castro, el campió de lliga.

El duel ha servit per acomiadar Marc Gual, jugador que en les més de 20 temporades com a professional, ha jugat amb els dos clubs enfrontats. Amb la derrota, els de la capital del Baix Camp cauen a la tercera posició, després de la victòria del Noia Freixenet amb el Caldes per 5 gols a 4, també aquest dissabte. Si aquest diumenge el Deportivo Liceo supera l'Alcobendas, els de Jordi Garcia cauran fins a la quarta plaça.

Els gols han anat a càrrec dels argentins Matias Pascual, al minut 7 del primer temps, i Pablo Alvarez quan restaven dos minuts per al final. També a les acaballes del primer període, Càndid Ballart ha aturat un penal executat per Marc Gual. Abans del gol de la sentència, el Reus ha disposat de dues faltes directes per restablir l'empat, però ni Marc Julià, ni Àlex Rodríguez han estat encertats, després d'una targeta blava a Ignacio Alabart, i la desena falta de conjunt local.

En la darrera jornada, els reusencs rebran la visita del CP Voltregà al Palau d'Esports, el dissabte 1 de juny.